Családom kiröhögött amiért azt mondtam, hogy majd a holttestemet felajánlanám tudományos kutatásokra, van erre lehetőség?
Figyelt kérdés
Még csak 33 vagyok, de őszintén bármi történhet és én nem tartom tabunak erről beszélni a családommal. Ateista vagyok ezért azt is kikötöttem,hogy ha lesz temetésem akkor csak egyszerű,pap nélküli legyen, de leginkább felajánlanám a testemet tudományos kutatóintézeteknek,ha ilyen lehetőség van. A családom meg meg sem akar hallgatni, csak röhögnek és mondják,hogy hülye vagyok.2015. dec. 30. 12:20
1/9 anonim válasza:
Van.
Írásban kell nyilatkoznod róla.
2/9 anonim válasza:
lehet úgy gondolták megölnek és feloldanak lúgban :)
3/9 anonim válasza:
Lehet azért röhögnek ki és mondják ezt, mert nem akarják, hogy arra gondolj, hogy meghalsz, mert még fiatal vagy?
4/9 anonim válasza:
Az első válaszhoz nincs mit hozzáfűzni.
5/9 anonim válasza:
Egyébként jellemző a családodra... de a gyógyszert ugye elfogadják? Pedig ahhoz is ez kellett.
Meg ugye az is természetes nekik, hogy ha orvoshoz mennek, az orvos nem nyitja fel őket minden alkalommal, hogy megnézze, mi a gond.
Ezt elmondhatod nekik, hogy gondolkozzanak el kicsit.
6/9 anonim válasza:
Hogyne lenne erre lehetőség! Valamelyik orvosi egyetem anatómiai intézeténél érdeklődj, hogy milyen papírt kell kitöltened. Örülni fognak, mivel rendszeresen tetemhiány van. Sőt, ha jól tudom, még el is temetnek aztán saját költségükön...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utolsó a legértékesebb. Nem érdekel mit mond már a családom én ha ezzel is hozzájárulhatok a tudományos kutatásokhoz, akkor megéri.
2015. dec. 31. 12:33
9/9 anonim válasza:
Nézd, nem tudom, ki hogy van vele, de inkább a tudományos életműveddel próbálj meg a tudományhoz hozzájárulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!