Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A lányok miért tudnak könnyebb...

A lányok miért tudnak könnyebben spárgázni mint a fiúk?

Figyelt kérdés
Jobban nyúlik a lábuk esetleg? Bocsi a hülye kérdésért de foglalkoztat egy ideje :D

2015. dec. 5. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Az mindenképpen lényeges, hogy őket jobban érdekli a spárgázás, mint a fiúkat, így többet gyakorolják.

Amúgy könnyen el tudom képzelni, hogy vannak tényleges anatómiai okai is, de azokhoz nem értek.

2015. dec. 5. 22:13
 2/10 anonim válasza:
100%

Szerintem a fiúknak nem egészséges ez a művelet :3 ahogy a nagyon szűk naci se az :s

Mondjuk én lány létemre se tudok teljesen lemenni spárgába :$ 15 centi alá nem tudok menni :c

16/L

2015. dec. 5. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Talán hajlékonyabbak a csontjaik. Egy kicsivel.
2015. dec. 5. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár a spárgának nincs sok köze a hajlékony csontokhoz, hanem inkább az ízületkehez. Úgyhogy rájöttem hogy hülyeséget mondtam.
2015. dec. 5. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
A fiúknak kötöttebbek az ízületeik. Meg aztán ez evolúciós kérdés is: a fajfenntartáshoz kinek kell tudnia széttenni a lábát? :)))
2015. dec. 5. 23:26
 6/10 EagleHUN ***** válasza:
91%
A kötöttebb ízületeken és azon felül hogy a fiúk nem nagyon gyakorolják ezt a mutatványt a herékről gondolom hallottál már. Ez elég erőteljes anatómiai ok hogy egy hím csak sokkal több gyakorlással és vagy a szaporodási képességeinek veszélyeztetésével tud csak ilyesmit megtenni.
2015. dec. 6. 00:52
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Biztos, hogy a fajfenntartási oka lehet! Gondold el, ki tud jobban lehajolni derékból? Hát a lányok. Nyújtott lábbal úgy lehajolnak a földig, hogy a hátuk meg sem görbül, hogy jobban hozzá lehessen férni :) Na körülbelül a spárgázáshoz majdcsak azok azoknak az "izmoknak a megnyúltsága kell", mint a spárgához. Ők így vannak kitalálva.
2015. dec. 6. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, vizsgálta-e valaki ezt a kérdést megalapozottan, de a spárga senkinek se hétköznapi cselekmény (leszámítva néhány speciális izomzatú, ízületű embert).

A spárgázást tanulni, gyakorolni kell, és a társadalmi közszemlélet szerint egy spárgába lemenő lány izgalmasabb, mint egy spárgába lemenő fiú. Ezért több az ilyent tudó lány. De van ilyen fiú is bőven. Nem hiszek abban, hogy ennek komoly és speciális anatómiai eltérések lennének az okai. Vannak lányok, akik soha nem tudják megtanulni, és vannak fiúk, akiknek ez nem különösebb probléma. Az elkötelezettség és gyakorlás többet számít.

2015. dec. 6. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek kell tanulni a spárgát. Egyik barátnőmet például azért kezdték kiskorában balettra járatni, mert rendszeresen úgy aludt, hogy az egyik lábát átölelte maciként a feje mellett. Gondolták a szülei, hogy akinek a függőspárga relaxációs helyzet, annak balettiskolában a helye. Az is lett a foglalkozása. :)

2015. dec. 6. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem ért hozzá, minek ír?

A lányoknak alapból sokkal jobban szétállnak a lábaik. Vagyis, ha egymás mellett megáll egy egyforma fiú és lány, akkor a lány lábai között nagyobb lesz a távolság, mint a fiúnál. Eleve úgy csatlakozik a medencéhez. Ennek a szüléshez van köze, és emiatt nőknél gyakoribb is az ilyen jellegű ízületi betegség.

2015. dec. 6. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!