Hogyan tudnám az agyamat felpörgetni? Néhányszor már megtapasztaltam azt, hogy az agyam 2-szer,3-szor gyorsabban működik. Általában akkor fordul elő, amikor igazán jó kedvem van.
Figyelt kérdés
Mindenféle agyi serkentőszer nélkül néha eljutok ebbe az agyilag felfokozott állapotba, és csak akkor érzem igazán, hogy élek. Mindenhez hozzá tudok szólni, olyan dolgok jutnak eszembe, amikről azt hittem, hogy el is felejtettem, abszolút magabiztos vagyok, és nagyon sok kreatív ötlet is eszembe jut ilyenkor.2015. nov. 22. 17:13
1/1 spectator válasza:
Bizony így van! Dr. Freund Tamás akadémikus kísérleti (mérő-) eszközökkel kimutatta, hogy a hangulat kapcsolatban van a felfogóképességgel. (Laikus vagyok, így fogalmazok, de Tőle hallottam egy előadásában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!