Butaságnak tűnhet, de szerintetek élnek közöttünk nem földi eredetű élőlények?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 20:16
11/20 anonim válasza:
Én egyszer egy olyat hallottam, hogy valamelyik ősi nép asszonyait egy másik bolygóról jött idenek megtermékenyítették és ezért indult el az evolúció. Talán a Nationel Geographi-kon láttam.:S
12/20 anonim válasza:
Én pl régebben azt gondoltam hogy Verne Gyula egy itt ragadt idegen, merthát olyan részletességgel írt le olyan dolgokat, amik akkor még nem, de ma már léteznek :D Amúgy mi mindannyian a világűr mélyéből származunk, egy megsemmisült csillag (nap) "hulladékai" vagyunk, egy csillag pusztulásakor szerves anyagok is kilövődnek az űrbe, de ez önmagában nem elég az élethez, mint tudjuk kell pl víz, és sok-sok dolognak kell passzolnia, hogy valahogy az első 4lábú kikapaszkodjon a földre. Én valahogy így tudom:)
13/20 anonim válasza:
Hát az régi írásos dolgokkal kapcsolatban annyi a véleményem hogy már nagyon rég voltak olyan emberek akik loptak,csaltak,hazudtak csak hogy magukon segítsenek. Pl az UFO észlelések hogy ne menjünk messzire a témától. Valaki látta? És csak ő? Most bizonyítsd be azt hogy nem látta vagy azt hogy látta.
14/20 anonim válasza:
mért, földi eredetűek vannak...?! nem, szerintem jöttek az 1sejtüek meteorral oszt viszlát
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönet! Sok igazság lehet itt...
Esetleg 51-es körzetről tud valaki valami érdekeset?
2010. márc. 14. 15:37
16/20 anonim válasza:
hát aztmondják hogy ott ilyen idegen technológiával kísérletznek, ebből annyit tudunk biztosan hogy új technológiákat pl holdjárókat is tesztelnek arrafele
17/20 anonim válasza:
állítólag volt egy ufó baleset, és utánna "találták ki" a félvezetős technológiát. ugye elötte elektroncsöves cuccok voltak.
18/20 anonim válasza:
Ja a baleset roswellben volt. Azért érdekse mert állítólag az egész amerikai hadsereget kihívták, hogy minden egyes darabot összegyűjtsenek és elvigyék az 5.1-es körzetbe.De igazából csak annyi biztos a körzettel kapcsolatosan, hogy repülők és űrhajók leszállására is használják egyéb hadászíti kísérletek mellett.
19/20 anonim válasza:
Nem ...mert Isten a földön teremtette meg az élőlényeket
20/20 anonim válasza:
az evolúció a Földbe becsapódó meteorokon található egysejtű ideneg életformákkal kezdődött.Nem tudjuk honnan jöttek,de éltek az biztos XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!