Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Butaságnak tűnhet, de szerinte...

Butaságnak tűnhet, de szerintetek élnek közöttünk nem földi eredetű élőlények?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 20:16
1 2
 1/20 anonim válasza:
mármint kicsi zöld ufók? sztem nem
2010. márc. 11. 20:19
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen.

Elég nehéz elhinnem, hogy csak úgy a semmiből kialakultak az egysejtűek. Nekem az az álláspontom, hogy mi mindannyian "idegen eredetűek" vagyunk.

Olvastam egyszer valami olyasmit a neten egy elvont pasastól, hogy pl. Noé bárkája űrhajó volt és egy másik bolygóról menekítette át az emberiséget. Elgondolkodtató.

Ugyanilyen pl. a mitológiákban a tűzokádó sárkány. A klasszikus felfogás szerint az ember még dinoszíuruszt sem láthatott, mégis minden nép hitvilágában benne vannak a sárkányok, és már korai ábrázolásokon is láthatóak.

2010. márc. 11. 20:30
 3/20 A kérdező kommentje:
Nos, az UFO nem itt él, hanem csak egy ismeretlen dolog, ami repked és nem tudjuk mi az. Ezért is nem ezt a kifejezést hasznéltam a kérdésben. Másik meg, hogy ne ragadjunk már le a kicsi zöld izéken. Miért kicsi? Miért zöld? Olyan élőlényekre gondolok, amik mondjuk "földi alakot" öltenek és itt élnek köztünk, csak nem tudunk róluk.
2010. márc. 11. 20:30
 4/20 A kérdező kommentje:
Nah... a sárkányok. Annak is majd utánanézek már. Köszi :)
2010. márc. 11. 20:32
 5/20 anonim ***** válasza:
elképzelhető hogy az egész élet nem földi eredetű. tehát minden élőlény nem földi eredetű, csak itt születet. vanak ötletek erre.
2010. márc. 11. 20:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan élőlényekre gondolok, amik mondjuk "földi alakot" öltenek és itt élnek köztünk, csak nem tudunk róluk."

Ez csak képzelgés. Nem úgy van hogy földi alakot vesz fel ilyen a regényekben van.Logikailag meg mi a csudának élnének itt mi szükségük lenne rá? Mese mese.

2010. márc. 11. 20:39
 7/20 anonim ***** válasza:
Ezen már én is elgondolkodtam néhányszor. Én a zabolátlan fantáziámnak hála, nagyon is elképzelhetőnek tartom, persze nem a tipikus apró, zöld, manószerű emberkékre gondolok, hanem mondjuk nagyon is olyannak, mint te vagy én. Magyaráznak/híresztelnek furcsa dolgokat egyes országok űrtechnikájáról, sosem lehet tudni, hogy ki milyen titokra bukkant időközben:) Ezt persze csak azért írom, mert jól esik elfilozofálni ilyesmin, nem hiszem, hogy túl sok alapja lenne:)
2010. márc. 11. 20:59
 8/20 anonim ***** válasza:

A 20:30-ashoz annyit fűznik, hogy valóban nehéz elhinni, hogy az egysejtűek csak úgy lettek, de ha máshonnan is jöttünk, akkor azok akik hoztak miből lettek? Ez körülbelül olyan kérdés, hogy volt-e ősrobbanás, vagy nem, a tyúk vagy a tojás volt előbb.

Van egy olyan elmélet mely szerint mind a Marsról származunk. Elvileg először ott fejlődött ki egy kezdetlegesebb élet, amikor több üstökös, kisbolygó bombázta a naprendszert és egy pár eltalálta a Marsot, akkor belőle nagyobb darabok szakadtak ki, amik elérték a bolygónkat és elhintették az élet kezdetének magvait. A Marson nem fejlődött tovább az élet, mert a lakhatási zónát épp csak érinti,az élet fennmaradásának feltételei nem volt elégséges, a Földön pedig jóval kedvezőbbek voltak a körülmények.

Az üstökösök szállították a vizet is elvileg bolygónkra.

A kérdésre válaszolva, pedig ha úgy vesszük mind Mars-lakók, vagy távolról jött lények vagyunk. Legalábbis az őseink. Hiszek a földönkívüliekben, ami nem keverendő össze azért az UFO-val, mert az utóbbi ismeretlen eredetű repülő tárgy, az ufonauta pedig a benne utazó idegen lény. Abban viszont nem hiszek, hogy élnek közöttünk földönkívüliek, egy egészen más típusú bolygón élő lények nem igen tudnának megélni a mi körülményeink között. Esetleg idejárnak kísérletezni, de az is lehet, hogy ők hoztak ide minket. Sok a megválaszolatlan kérdés.

2010. márc. 11. 22:01
 9/20 anonim ***** válasza:
A Bibliát senki nem olvasta?
2010. márc. 12. 00:25
 10/20 anonim válasza:
már megint. Biblia. Isten 7 nap alatt teremtette a világot blablabla. Hát hiszek Istenbe meg Jézsuba de az ért ilyeneket nem veszek be. Az ősrobbanás nem 7 nap alatt ment végbe..... 13,7 milliárd évvel ezelőtt volt egy szupersűrű szuperforró pont, kisebb mint egy tűnek a hegye és az hirtelen felfúvódott. Persze a hirtelen nem pár másodperc volt. ajánlom ezt a cikket [link] . és ami a kérdést illeti valószínűleg itt a Földön egy élőlény sem földi henm földönkívüli. A meteor hozta a vizet és minket 1sejtűek formájában. Tehát a kérdésnek nagyon nincs értelme mert mindannyian "földönkívüliek" vagyunk.
2010. márc. 12. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!