Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek lehetséges lenne?

Szerintetek lehetséges lenne?

Figyelt kérdés

Olvastam mostanában az időutazásról,az univerzum kialakulásáról,fekete lyukakról és eszembe jutott ez:

Tegyük fel,hogy fekete lyuk egy féreglyuk kezdete és ami anyagot beszív,az valahol máshol a téridőnkben egy másik lyuk kiadja magából.A teóriám pedig az,hogy ha most egy hatalmas fekete lyuk beszívná az univerzumot,az anyag a féreglyukon keresztül visszajutna az időben a világkezdetére és kialakulna újra a univerzum.Ez megmagyarázná azt,hogy hogyan lehetséges az,hogy a semmiből kialakult az egész világűr.A feltételezésem szerint önmagából.

Amúgy ez valószínűleg hatalmas marhaság,de soha nem tanultam ilyesmikről csak most így eszembe jutott :D

2015. aug. 20. 21:21
1 2
 11/14 nontau ***** válasza:
Matematikailag is megközelítették már kérdésedet. Riemann sejtés néven vonult be a köztudatba. A görbült terek leírásával foglalkozik, a prím számok segítségével. Nem tudom mennyi idős vagy, ha fiatal ugorj bele a témába de nagyon ingoványos terep. Riemann fiatalon halt meg 39 volt, Gauss bedilizett állítólag, Perelman kortárs matematikus bizonyította de azóta nem áll szóba senkivel, egy lakótelepi lakásban él mint remete anyjával és az ezért járó hatalmas pénzjutalmat sem vette át, indoka szerint a bíráló bizottság ne döntse el az eredményeit. Nem árt ezekkel az anomáliákkal foglalkozni mert nagyon érdekesek de ha belemerül az ember fia, tényleg elszállhat az agya!
2015. aug. 21. 09:37
 12/14 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok..és egy kicsit nyugtalanító amit írtál :D
2015. aug. 21. 10:22
 13/14 nontau ***** válasza:
Gratulálok!!!, előtted a tudomány!, csak abban higgy! a tudásban. Ha helyén kezeled a dolgokat, tanulás, szórakozás, pihenés és majd a munka, akkor helyére kerülnek a dolgok. Elképzelésed szerintem zseniális, képezd magad a fenti tanácsokat pedig ha megfogadod, csak előnyödre válik.
2015. aug. 21. 10:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat! :)
2015. aug. 21. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!