Télleg ha emberhúst eszik valaki annak remeg a keze? Éli könyvében Denzel Washington mondta.
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 20:30
1/8 anonim válasza:
Most vacsiztam és remeg a kezem. Pedig zöldséges melegszendvics volt...:)
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy igaz lenne, csak abban az esetben, ha az adott illetőt, nagyon megviseli, de például ha nem tud róla, nem lenne különbség bármilyen másik hús és emberhús közt.
3/8 anonim válasza:
Nekem alapból, úgy remeg a kezem mint aki 10 éve tűzszerész de nem ettem még embert
4/8 anonim válasza:
Csak nyárlag remeg emiatt, télleg nem.
Télleg csak azért remeg, mert hideg van.
Ha valaki emberhúst eszik, annak az a hátránya, hogy az illető összes létező betegségét első kézből megkapja.
Régen a szivacsos agyvelőgyulladás azért terjedt olyan jól a természeti népek között, mert ilyet is ettek.
Ahogy leszoktak erről, a betegség drasztikusan visszaszorult.
5/8 anonim válasza:
Viszont előnye, hogy a fehérjék felépítése így a legkönnyebb, mert pontosan olyan arányban jutnak a szervezetbe az aminosavak, amilyenben szükség van rájuk. Nem csoda, hogy az állatvilágban viszonylag gyakori a kannibalizmus.
6/8 anonim válasza:
Igaz. A kuru btegség velejárója.
7/8 anonim válasza:
Én is mintha ezer éve tűzszerész lennék úgy remeg a kezem, mégsem ettem még emberhúst.
Ennek ellenére szerintem a trauma, meg a sokk miatt, hogy egy másik embertársát kell kannibál módjára megennie.
8/8 anonim válasza:
A kuru betegség tünete. És igen, van köze a kannibalizmushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!