Miért csak úgy tudok elaludni, ha a fejemre húzom a takarót?
Kis koromban a szüleim engedték nekem, hogy nézzem velük a horror filmeket ( átok, paranormal activity stb...) !!!
Most pedig arra juttottam, hogy csak a fent említett módon tudok nyugodtan elaludni !!!
Szerintetek mit kellene tennem, hogy javítsak a helyzetemen ?
Ha valaki hasonló "cipőben" járt, mint én, és mostanra már megoldódott a problámája, kérem, ossza meg velem, hogy neki milyen módszer vált be !
Szóval te azért húzod a fejedre a takarót mert parázol?
Én nem félek mégis igy tudok a legjobbn aludni, ez azérz lehet mert meleg levegőt tudsz lélegezni amiben nagyobb a az általad kilélegzett szén-dioxid koncentráció (ezt sokesetben úgy szokták használni, hogy ilyen pánikolós elmberek papirzacskóba kezdenek lélegezni -> ez elvileg nem csal azért van hogy lenyugodjanak hanem ha jól tudom a hiperventiláció megakadájozása miadt is)
Minnél melegebb van annál jobban alszanak bizonyos emberek. (mások meg frászt kapnak ettől)
Szerintem nincs ezzel semmi gond, folytasd így, majd magától meg fog változni a szokásod ha itt az ideje!
2# Azért azt is hozzátenném hogy az oxigénhiány álmosít. Szóval ez is közre játszhat. :)
Amúgy meg fura de hát nem zavar ezt senki szerintem. Max a párodat (fogja).
Utolsónak, köszi az INFO-t :D
Vicces gyerek lehetsz !!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!