Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit szeretsz jobban? A fizikát...

Viven kérdései kérdése:

Mit szeretsz jobban? A fizikát vagy a kémiát?

Figyelt kérdés
És miért?
2015. júl. 10. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát én a radiokémiát :D Abban van mindkettő és engem ez érdekel.
2015. júl. 10. 20:44
 2/13 A kérdező kommentje:

Én is mindkettőt imádom.

:)

2015. júl. 10. 20:46
 3/13 anonim válasza:
a kémiát:)
2015. júl. 10. 21:00
 4/13 anonim ***** válasza:
A fizikát. Mert a kedvenc tudományágaim az elektromosságtan és a kvantumfizika. A kémiának is érdekelnek az ehhez kapcsolódó részei, de maga a kémia az annyira nem.
2015. júl. 10. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Csak középiskolai szinten kellett velük szerencsére találkoznom. Egyiket sem szerettem, de a fizikát a legkevésbé.
2015. júl. 10. 21:11
 6/13 anonim ***** válasza:
A fizikát. 11-es leszek jövőre, matek-dizika szakon. A fizikát könnyen megértem ( eddig :D ), és sokat kell benne számolni, logikázni, keveset magolni.
2015. júl. 10. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
a kémia lényegesen egyszerűbb mint a fizika
2015. júl. 10. 22:38
 8/13 anonim ***** válasza:
A fizikát. Azért, mert igazi értelmet ad az ember életének. A legalapvetőbb szinten írja le a valóságot. Benne rejlik a legmélyebb igazság, amelynek megismerésére az ember örömmel áldozza az életét, noha tudjuk, kevés egy emberöltő még a töredékének megismerésére is. Mégis örömteli ezzel foglalkozni, egyszerűen boldoggá teszi az embert. Persze vannak nehéz pillanatok is, de hol nincsenek? A jelenlegi fizika megismerése is olyan távlatokba visz el és olyan dolgokat mond, amelyeket az átlag ember el sem képzelne. Már most egy mélyebb igazságot ismerhetünk annál, mint amelyet érzékelni vagyunk képesek, és ez csodálatos dolog. Kémiához még nem volt szerencsém, de biztosan remek tudomány az is.
2015. júl. 10. 22:54
 9/13 A kérdező kommentje:

Én sokáig nem értettem a kémiát hiaba leültem mellé sokszor szerencsére letisztult már amit nem értetem.

A fizikát mindig értettem.

2015. júl. 11. 10:39
 10/13 anonim válasza:

A kémiát, a kedvencem sajnos csak 10. igen van..

A fizikát is szerettem csak mostanában inkább alszom :-) és sajnos mi nekünk több a magolás szó szerint kell :-(.

2015. júl. 11. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!