Ma kaptam egy ismerösömtöl egy körlevelet!Ami arról szólt hogy 60-70 év múlva szinte többet fog érni a viz mint most az arany vagy akár a gyémánt!Nem lesznek erdök,fák,növények tavak!
Esetleg a tiszta víz fogyhat el.... Szerintem. De ha nem lesznek erdők sem, akkor mi sem leszünk, úgyhogy nem kell majd a maradék vízzel kereskednünk. :(
2008. szept. 3. 15:26
2/17 anonim válasza:
ismeretlenül is megkövetem az ismerősöd - de biz' nagyon nagy marhaságot írt.
a víz nem tud elfogyni - ált. iskola 4. osztályos tananyag "a víz körforgása"
tehát a víz nem tünk el, csak nem ott fog esni és nem akkor amikor kellene. Ez okozhat ivóvízhiányt, növényzet pusztulást stb.
2008. szept. 3. 16:00
4/17 anonim válasza:
Aki körleveleknek hisz sikeres ember nem lehet...
2008. szept. 3. 16:55
5/17 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy hiszek benne!!!Csak elgondolkoztam rajta!!!!
2008. szept. 3. 16:57
6/17 anonim válasza:
Nyugi! Magyarország egy nagy "lavór" közepén van (Kárpát medence), mindefelől hozzánk folyik a víz! Andalúziában meg már 25 éve se volt víz, amikor utoljára tanultam földrajzot a suliban.
Majd ha elfogy az olaj, akkor magyarország víz nagyhatalom lesz, megépítjük a "Barátság" vízvezetéket, és tőlünk veszi a nyugat drága pénzen! :D
Bár egy ismerősöm szerint akkor meg jönnek az amik, és tönkre bombázzák az országot azzal, hogy terroristák vagyunk! :(
2008. szept. 3. 18:56
7/17 anonim válasza:
Van olyan ország, ahol a tiszta víz ÉVES mennyisége egy főre annyi, mint amennyit te EGY NAP ALATT elfürdöl. Tehát van ahol már igencsak "kérdéses" a mennyiség...
2008. szept. 3. 23:36
8/17 anonim válasza:
Ez a "Barátság vízvezeték" ez nagyon jó:)) Hogy fogyna el? Az édesvíz fogyóban van, de még így is van elég!
2008. szept. 4. 00:46
9/17 anonim válasza:
Én meg ma kaptam egy körlevelet a barátomtól, hogy negyvenezer kilométer magasságban kering a Föld körül egy pár rendőrcsizma! (csak meg kell találni)
2008. szept. 4. 00:50
10/17 anonim válasza:
Ne aggódj, hamarabb lesz világháború a kőolaj hiány miatt, azután annak a maradék embernek meg majd csak elég lesz az a kis víz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!