Na most akkor ez meteor volt, vagy valami egészen más? Mit gondoltok?
2010. márc. 1. 21:48
1/7 anonim válasza:
Ott villám volt és meteor. Semmi más!
2/7 anonim válasza:
ÓÓÓ én mér nem láttam?pedig fent voltam,csak pont Aliens es regényt olvastam:D
"először meteorhullásra gondoltak, de ehhez túlzottan nagy területen észlelték a jelenséget az emberek"-ez nem kizáró ok, a meteormezök nagyon szélesek is lehetnek
3/7 anonim válasza:
Nézzük csak lehetett ez meterológiai jelenség is. Amilyen hírtelen jönnek mennek a frontok, kettős front esetében például nagyobb gömbvillámok is kialakúlhatnak. Azoknak ha szétrobbanak dübörgő hangjuk van.
5/7 anonim válasza:
nem tudom,én nem láttam,de álmomban tegnap este ugyanez a meteor,vagy mi felfelé szállt innen a földről!!
6/7 anonim válasza:
én láttam. már lefeküdtünk, csak nem tudtam aludni. egyszercsak hatalmas világosság lett, majd el is tűnt. elég rémisztő volt azért. aztán csak később olvastam a hírekben, hogy valami volt, így nem én vagyok a hibbant.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!