Milyen a debreceni egyetem matek, fizika, villamosmérnöki szakjai a BME-hez képest?
00:02 Anyád hogy van?
Volt csop.társam ment oda Pollackból, ahol szopott a matekkal, Debrecenben meg már túl van rajta.
K.rva anyád így utólag is majom!
Debreceni Egyetem Villamosmérnöki szakán vagyok. Azt kell mondjam az oktatás elég kezdetleges, ugyanakkor vannak itt szaktekintélyek a BME-ről járnak ide tanárok, de van helyi is, ha akarsz akkor itt is megtanulod a dolgokat. Amennyiben nem tanulsz és leszarsz mindent itt is ugyanúgy megbuksz. A matek az egy dolog, hogy átmegy, de más tantárgyból számonkérik és olyankor csak pislogunk, hogy mafax van. Nekem erről ennyi a a véleményem. Lassan végzek és nemtudom hol fogok dolgozni, de kialakul valami. Az egyetemen nem mérnököket képeznek kezdjük itt, hanem seggberúgnak, hogy ez lesz kint és ilyenre számíthatsz, de egy jó ismerősöm mindig mondta, hogy hiába vagy ötös az egyetemen az élet tanít meg mindenre.
Wiki az anyánk Google az apánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!