Amikor ledobták az atombombákat, az EMP miért nem ütötte ki a repülőgép rendszereit?
Na ez az. Előre leszögezem én nem hiszek benne. Egy másik fórumon futottam bele egy gyerekbe aki azt mondja, hogy az atombomba min olyan nem létezik mert nem létezhet erről szól a Gandhi tanulmány.
Nekem lövésem sem volt róla hogy ilyen összeesküvés is van...
Próbálom meggyőzni hogy nem igaz amit mond. Na nem a fizikai tudásommal, mert az jóformán nulla, hanem feltettem neki pár ezzel kapcsolódó kérdést. Remélem érdekel valakit és elolvassa ezt a "tanulmányt"
2-es, Bármilyen nukleáris fegyver robbantásánál jelen van az EMI. Ez általában a teljes spektrumot lefogja. Ebbe beletartozik az atomvillanás és a hősugárzás is. Egy nukleáris fegyvernek három hatása van:
- Lökéshullám
- EMI
- Radioaktív kihullás
Hogy melyikre mennyi energia megy el, az a hatóerőnek a függvénye, vannak olyan hatóerejű bombák, ahol a három egyforma arányban van jelen. Légköri detonáció során a magasság változtatásával tudják belőni, hogy miből mennyi menjen durván. A hatóerő gyökével nő az EMI és köbgyökével a lökéshullám. Ergo minél nagyobbat szól a bomba, annál inkább lesz jellemző az EMI, épp ez az oka annak, hogy a 10 Mt feletti bombákat gyújtóbombának szokták hívni. Légköri detonációnál több négyzetkilométeren súlyos szemsérüléseket és égési sérüléseket okozz. Ezzel szokták a katonákat irtani, pontosabban irtanák, hálaistennek még nem tartunk ott és reméljük nem is fogunk soha.
Sok konkrétumot nem mondott
De kb ezeket eresztette eddig
"Einstein zagyvaságokat beszélt.
Hova ***** tünt el a sugárzás? Miért nem haltak meg az emberek ott rákban? Én utánna néztem a statisztikáknak, angolul, mindenki hozzáfér csak fel kell hivni. Egyetlen egy hid nem dölt össze az állittólagos epicentrum alatt. Minden köház állva maradt. A lángok még másnap is égtek, pedig ott mindennek el kellet volna tünnie, de lám csodák vannak! 1953-ig volt ott az amcsiknak egy propaganda osztályuk, csak a két városra. Ök mondták és mutattak meg mindent, más nem mehetett oda be. A legendák akkor keletkeztek. A városokban a házak 95%-a a földrengések végett fábólvolt épitve, ezek napalm alatt mind leégtek, de a köházak fennmaradtak. A fennmaradt köházakat ujra pucolták és tetöt tettek rá, és a mai napig használják öket! Hova a ****** tünt el a sugárzás? Hallottál már EMP-röl, mikor a bomba robbanik? Annak le kellette volna a repülöt zuhantatnia, de csoda! Hogyan tudták felvenni celuloidra, ha az a sugárzásban annak el kellett volna égnie? Az EMP a kamerát is tönkretenné, de semmi nem történt. Olvasd el, hogy miképp nem tudták alapjában véve kivitelezni, hogy a bomba 600 méternél robbanjon. Ha az nem volt akkoriban lehetséges, akkor vagy a földbe csapodott volna a bomba, vagy a repülö nem tudott volna elmenekülni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!