Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hasonlítsa össze és magyarázza...

Hasonlítsa össze és magyarázza a hidrogén-fluorid és a hidrogén-klorid forráspontját, saverősségét?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 15:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát, most már nem vágom ezt az analitikai kémiát. Ahány ember, könyv és oldal annyi féle fajta magyarázat és állítás. Sok emberrel beszéltem ezekről eléggé mást mondtak... (nem csövesekről van szó, mégcsak nem is kőművesekről XD).

A szerves kémia sokkal könnyebb a maga reakcióival és "bonyolult" molekulaszerkezeteivel...

Mindenkinek köszönöm ezt a kémiázást, elég kevés itt a vegyész...

2015. máj. 31. 23:25
 12/13 A kérdező kommentje:

Én pont vegyész szeretnék lenni. De akkor úgy látom nem csak én gondolkoztam el ezen. :D

Köszönöm a segítséget!

2015. jún. 1. 10:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kell eltántorodni!

Nagyon szép, és érdekes dolog a kémia! És nem nehezebb megtanulni, mint bármi mást!

Csak meg kell tanulni az iskolában azt amit tanítanak. Úgy, ahogy Nolis is tette. És nem az internet lim-lom oldalairól kell kémiát olvasgatni, ahol hozzánemértők mindenféle szamárságokat írkásznak.

Nolis jól magyarázta el.

2015. jún. 1. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!