Hidrogén-fluorid (folysavat) hol tudnék beszerezni? Egyátalán lehet ilyet vásárolni?
Lehetne, de sajnos a tároló üveget is szétmarta, ezért a kiszolgálása szünetel...
Nem lehet vásárolni. A hasonló anyagok méregengedélyhez kötöttek. Magánszemélyként nem nagyon jutsz hozzá.
Üveget egyébként sokkal egyszerűbb (és veszélytelenebb) homokfúvással megmunkálni.
Pedro
Általában helyileg állítják elő ott, ahol szükség van rá.
Eléggé veszélyes anyag, szóval nem lehet csak úgy megvenni a sarki fűszeresnél :)
Természetesen a válaszok mindegyike HÜLYESÉG!!!!!
Bemész a vegyszerboltba és kérsz.
Literes kiszerelés 10.000 ft nem épp olcsó.
Tegnap kérdeztem meg, de elég soknak találtam és nekem tuti nem kell 1 liter, de kisebbet meg nem adnak.
Ja a bolt ahol kérdeztem:
Üllői úti megállótól Baross utca felé a körúton.
(ja bocs Corvin negyedtől a 32-esek felé Q politika)
Üdv!
Örülünk, hogy megkérdezted, és hogy kapható.
Azt is megkérdezted, hogy engedély nélkül vásárolhatsz, vagy csak azt, hogy van-e?
Mellesleg ahol megkérdezted, az az AZÚR Vegyszerbolt volt, 1085. Bp., József körút 65. szám alatt. Én is onnan szerzem be a vegyszereimet, mint még sokan mások.
De ENGEDÉLYHEZ KÖTÖTT vegyszert nem szolgálnak ki engedély nélkül MÉG OTT SEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!