Van itt TUDÓS? /Északi-sarkpont/
Egy elég f*s hely.A hosszú sötét és hosszú nappal még nem zavaró tudsz aludni.Viszont kabátban kell aludnod.A hóvihar
olyan hogy ha szerncséd van csak 3 napig nem mehetsz ki.
A kaja attól függ hogy mi a napi menü.A szállással nincs semmi baj.Állatok nincsenek ha látsz valamit nagy szerencséd van.Én láttam pár állatot de nem valami izgalmas dolog.Ami nekem tetszett az az volt hogy be mentünk meztelenül egy szaunába vártunk egy fél órát majd ki rohantunk és futottunk egy kört.Az előttem lévő férfi gőzölgött és én is.
A kutatást nem tudom mert nem vagyok kutató.De azt láttam hogy hetente hoznak be jég mintákat de nem tűnt valami nagyon izgalmasnak.Össze vetve jó kis kirándulás volt.
Több mint egy hete linkeltem a fentit, de csak most volt időm elolvasni. Közben meg rájöttem, hogy ezen az oldalon van vagy 2 tucat TUDÓS :-P mind az északi, mind a déli sarkvidékről, akiknek a blogjai elérhetők, és a fenti cikk csak egy bejegyzés a több százból. Kellemes olvasgatást:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!