Ti is egyet értetek velem abban, hogy az evolóciónak nincsenek sziklasziárd bizonyítékai?
"Ebből arra következtetsz, hogy az ilyen baktériumok idővel emberré válhatnak? Ez nem inkább filozófia?"
44-es vagyok. Ne haragudj, de úgy látszik, hogy bajban vagy a fogalmakkal. Az evolúció fogalma nem csak az emberi kialakulásra és fejlődésre szorítkozik. Ezekben a (szerintem szemfényvesztő és részigazságokra/tévedésekre épülő) videókban pl. szúnyogok és egyéb rovarok vannak jórészt. A (biológiai értelemben vett) evolúció az az élőlények fokozatos fejlődésének és a környezethez való alkalmazkodásának (mutációk és szelekció során) az elmélete. Függetlenül fajtól. Nem azt mondom, hogy az influenzavírusból ember lehetne, nem tartom valószínűnek- bár végülis miért ne? Csak az annyi időt venne igénybe, amit a te eszed nem bír felfogni. És az enyém sem teljesen. És környezeti faktorok olyan összejátszása kéne hozzá, amire sok esély nincs.
Lehet vitatkozni a nézeteimmel, nyitott vagyok új véleményekre, átgondolom őket, így tanul és fejlődik az ember. De ha valaki nincs tisztában a fogalmakkal, akkor nézzen utána a dolgoknak, mielőtt leszól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!