Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » AZ izolált fehérjét hány...

AZ izolált fehérjét hány fokon tároljuk?

Figyelt kérdés

2015. márc. 24. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Többnyire -20, esetleg -80.
2015. márc. 24. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Fehérjétől függ. Vannak olyan fehérjék (pl. BSA), amit bőven elég 4C-on tárolni. Aztán vannak olyan enzimek, amiket -20C-re teszünk, és vannak olyanok is, amik folyékony nitrogén alatt is pár hét alatt elvesztik aktivitásuk felét.
2015. márc. 27. 01:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is így tudtam, hogy fehérjétől függ, de az egyik gyakon a tanár állította, hogy -20 °C-on mehet minden és így elbizonytalanított.

2015. márc. 27. 22:41

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!