2/3 anonim válasza:
Fehérjétől függ. Vannak olyan fehérjék (pl. BSA), amit bőven elég 4C-on tárolni. Aztán vannak olyan enzimek, amiket -20C-re teszünk, és vannak olyanok is, amik folyékony nitrogén alatt is pár hét alatt elvesztik aktivitásuk felét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is így tudtam, hogy fehérjétől függ, de az egyik gyakon a tanár állította, hogy -20 °C-on mehet minden és így elbizonytalanított.
2015. márc. 27. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!