Mi volt a legkomolyabb zivatar, amit átéltél?
2006.08.20, Budapest nekem is. csak én a márc 15 téren és a környező utcákban vészeltem át a vihart. de a leggázabb az volt, hogy akkora volt a szél, hogy a tüzijáték olyan 3-4 méter magasan a tömeg felett robbant fel és terítette be az embereket. akkor tört ki a pánik.
aztán ugye olyan erős votl a szél, hogy alig lehetett levegőt kapni, úgyhogy berántottam barátnőm egy autó mőgé és ott guggoltunk a bokáig érő tócsában, mert így legalább levegőt kaptunk. érdekes élmény volt, annyi szent.
4 éve történt, valamikor márciusban.
Székesfehérvár. Szalagavatónk volt.
Kibéreltünk egy kocsmát estére bulizni, aztán akkora vihar támadt hogy irdatlan. A kocsma előtt kidőlt egy fa!!! Tűzoltók vittek ki minket, legalábbis segédkeztek a kijutásban...
Utána a sötét utcákon bolyongtunk meg a tó partján fás környezetben, pár kidőlt fa keresztezte az utat, zuhogott az eső, és volt ott egy leszakadt vezeték is.
A fiúk nagy hévvel előrerohantak, közbe teljesen be voltunk tojva, nehogy pocsolyába lépjünk és megbasszon az áram.
Az biztos, hogy nagyon emlékezetes marad az a nap...
23/L
1995-ben nyár közepén vonult át felettünk egy nagyon brutális zivatar sok nagyon közeli villámlással, fülsüketítő dörgésekkel, a tévénken elment az adás is órákra. Szólt a sok autóriasztó is. Szabályosan rettegtem. Nagyon sok eső esett, legalább 50 mm.
2004 nyarának utolsó napjainak egyikén éjszaka meg olyan durva zivatar jött, ami nagyon ritkán fordul elő, a hatalmas és éles dörgésektől szinte kiestem az ágyból, megállt bennem az ütő.
Tavaly július közepe felé meg egy rövid zivatar jött, de egymás után legalább 3-4 nagyon hangos dörgés következett közeli, de vékony lecsapó villámokból. Sokkolt az is, majdnem beleütköztem a mellettem álló srácba, amikor a teraszról néztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!