Mi volt a legkomolyabb zivatar, amit átéltél?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 22:03
1/19 anonim válasza:
2006.08.20,Budapest 11ker. Az elég komoly volt..
2/19 anonim válasza:
1-2 éve nyáron egy erős zuhé kiséretében érkező villiámlásos felhő alatt a mezőn barátnőmmel smárolni. Alföldön lakunk szóval olyan mező... Amugy maga a zivatar sem egy sima nyári volt, valamivel komolyabb... A többire nem emlékszem az nem emlékezetes.
3/19 anonim válasza:
Csatlakozom az elsohoz!
Az iszonyat volt.
Ugy jott mint egy oszlop, aztan mindenki sikitani es futni kezdett.
Az emberek egymasba kapaszkodtak, mert lepni nem lehetett a vihar miatt.
A jeg majdnemhogy vizszintesen esett ugy fujt a szel es csapodott neki a borunknek, fajt nagyon, a gyerekek sirtak.
Halalos aldozat is volt.
Az ellensegemnek sem kivanom azt a napot!!!
4/19 czibles válasza:
pár évvel ezelötti augusztus 20, amikor volt az a nagy vihar. (bár én kimondottan élveztem, ahogy mindenki elkezd futni mindenfele)
5/19 anonim válasza:
Három rettenetes élménem volt zivatarral kapcsolatosan. Még gyereklány voltam, és iszonyatos vihart éltünk át. A szalmabálákat görgette a szél szanaszét. Recsegett, ropogott a gerenda a házunk padlását, levitte az összes cserepet. A sarokba hűzódtunk, hatalmas nagyfeszéltségű oszlopokat keresztbe hajlította. Az összes gyümölcsfánk tönrement. És majd nem a házunk is. Bömbölt a vihar és villámok csapkodtak iszonyú égzengéssel. A másodikat egyedül éltem át kb. 5 éve. Nem vettem komolyan, de hirtelen feljött és a falu felett kavargott 4 óra hosszáig, csapkodtak a villámok, akik kint dolgoztak akkor éjjel a határban iszonyúan féltek. Valóságos tűzgolyók röpködtek, recsegett, ropogott az ég. Fülsiketítő égzengés, szinte verték a villámok az asztfaltot. Elment az áram, én meg otthon egyedül a sötétben azt hittem meghalok a félelemtől. A harmadik vihar 2009 nyarán történt, nem semmi volt az sem. Pont a szemben lévő házba csapott le a villám, még szerencse hogy bent volt velem a kutyám, úgy hallottam leszakad az ég! Minden környező utcabelinek teljesen tökrement a tévéje, videója, számítógépe, telefonja, köztük a mienk is. Nem hiába félek a nyári viharoktól!Viszont 2009 december utolsó napjaiban szintén elég nagy zivatar volt, itt Békésmegyében!
6/19 anonim válasza:
Éppen olaszországban sátoroztunk a tengerparton ,éppen akcióztunk amikor elkezdett esni az eső, a sátort elfújta a szél olyan erős volt. Az eső úgy esett ,mint ha dézsábol öntötték volna. rögtön be az autoba és vártunk mig elnem mulik. hát ez elég durva voltD:
7/19 anonim válasza:
Tavaly augusztus talán? Csopak-Veszprém között. Olyan esőt életemben nem láttam még...
8/19 anonim válasza:
4 éve kb. 20 cm. víz volt ...:(de tudtam fürdeni legalább:D
9/19 anonim válasza:
Tavaly nyáron, július 18-án az M7-esen Balaton felé, valahol már Székesfehérvár után. Épp akkor mentünk nyaralni, olyan jó negyed óra-20 perces vihar volt esővel, széllel, ami épp vonult át az országon. Alig 30-cal, néhol még annyival sem az autópályán. Olyan szél volt, hogy a szélvédett oldalon le lehetett hőzni az ablakot, semmi eső nem esett be rajta :)
10/19 anonim válasza:
Pár éve, nem emlékszem a dátumra bringával mentem a bányatavakra. Úszás után láttam, hogy gyanús felhők közelednek, ezért hazaindultam a hídon át. Hazaérésem után fél órával akkora vihar volt, hogy a szemeteskonténert a ház előtt a szél áttolta a túloldalra és nekilökte egy autónak. Nem tudom, mi lett volna, ha ez épp a hídon kap el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!