Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Eltudnátok mondani Newton 4...

Rosaceae kérdése:

Eltudnátok mondani Newton 4 törvényét?

Figyelt kérdés

#fizika #Newton 4 törvénye
2015. márc. 7. 17:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%

"Értelmezés...:D nem is állítottam, hogy ki mit írt. Csupán felhívtam a figyelmét/figyelmed, hogy dI/dt=ma mindig!"

Kedves utolsó, maradjunk annyiban hogy dI/dt=F mindig.

De az F=ma pedeg nem mindig...

Remélem, mér leesett, hogy hol van a Poén...

2015. márc. 11. 12:29
 22/26 anonim ***** válasza:

"Remélem, mér leesett, hogy hol van a Poén..."

Ott, hogy a kérdezőnek már rég megválaszoltátok a kérdést, csak ti itt még vitatkoztok a semmin? Esetleg ezzel az erővel válaszolhatnátok más kérdésekre is, azzal segítetek a más kérdéseket feltevő illetőknek.

Az itteni kérdezők többségének ti vagytok a megmentők, nélkületek semmire sem mennének. Egymással való vita helyett inkább segítsetek azokon, akiknek problémáik vannak.

Ti is tudjátok milyen rossz, amikor néhány ember egymással vitatkozik, közben 10 millió ember szenved. Remélem nem kell példát felhoznom.

2015. márc. 11. 15:10
 23/26 anonim ***** válasza:

"Ott, hogy a kérdezőnek már rég megválaszoltátok a kérdést, csak ti itt még vitatkoztok a semmin? Esetleg ezzel az erővel válaszolhatnátok más kérdésekre is, azzal segítetek a más kérdéseket feltevő illetőknek. "

Nyílván megválaszolták, enyém volt az első válasz, ahol érthetően mindent leírtam. Hogy mások elkezdtek baromságokat írni, arról én nem tehetek...

2015. márc. 11. 19:31
 24/26 anonim ***** válasza:
És én fel is pontoztalak.
2015. márc. 11. 19:38
 25/26 kerdezo.123 ***** válasza:

A poén ott van, hogy szakmabelivel vitáztok!

A kérdező megkapta a választ, éljen vele boldogan. (Nem degradálás! Csupán a magyar közoktatás szégyen!)

Az, hogy vitázunk ne zavarjon senkit! Miért ne lehetne? Megkapta a választ....többet! Még is miért megy a vita?

Ha az ember hibás összefüggést lát, nem tud elmenni szó nélkül mellette. Miért tudna? Hagyhatnám itt az egészet úgy ahogy van, de ha látom, hogy hibás? Mi van ha más azt veszi alapul! Nevetséges, hogy hirtelen milyen sok lett az egy posztra jutó fizikusok száma! Nem elég ám lexikonokból kiollózni a megoldást?

Na csókolom!

ui.: Az, hogy ide írok, nem jelenti azt, hogy máshol nem ténykedek. Igyekszem a legtöbb posztra közérthető kommentet írni. Ami által megértheti a kérdező, hogy mi miért van!

2015. márc. 11. 19:44
 26/26 anonim válasza:

Ha egy anyagi pontra több erőhatás hat, akkor az ezeknek az erőknek s hatása egyenlő az erők eredőjének mennyiségével.

Fe=M*a

Erőhatások függetlenségének élve, ha egy anyagi pontra több erő hat, nem zavarják egymást, így kifejtik a hatásukat.

2023. ápr. 22. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!