Mekkora a legkevesebb I. Q, hogy még el lehessen végezni egy egyetemet?
Barátom még fiatal, de egyetemet szeretne végezni, nem ilyen büfészakon, hogy tornatanár, kommunikáció vagy agrár, hanem mérnöki, informatikai meg ilyenek.
Kitőltüttünk egy I.Q tesztet és nem lett túl magas az értéke, sajnos csak kétszámjegyű. Nagyon érdekli őtet, hogy mennyi az a legkisebb I.Q-ú szám amennyivel lehetséges elérnie a célját, protekció nélkül. Nagyon érdekelne köszi ! :-).
A 60 is kétszámjegyű meg a 99 is. Én 80 körülre tippelném a határt.
De nyilván senki se fog pontos infót mondani:D
Az IQ tesztek nem jelenetenek sokat, az egyetem elvégzéséhez eleve nem kell. Mellesleg a forgalomban lévö tesztek többsége eleve nem komoly, semmi tudomßanyos alapja sincs.
Az egyetemhez meg nem általános müveltseg a lényeges, hanem szakismeret.
Pl. mérnök lehet valaki akár 60-as IQ teszttel is, ha az úgy van összeállítva, hogy sok humán kérdés van közte. A müszaki szakokhoz meg nem humán, hanem reál érdeklödés a fontos.
Csak így tovább!
Eddig jókat röhögtem.
Ezt nem ártana valótlanságok ide firkantása előtt elolvasni, vagy megkérni valakit, hogy segítsen nektek értelmezni. 60-as, meg 0-ás IQ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!