Az ESP és parajelenségek azt igazolják, hogy mind fekete lyukban élünk?
Rengeteg érzékszerveken túli érzkelése van az embernek (telepátia, telekinézis stb) parajelenségek, ezek úgy illenek bele a képbe, ha egy valaha volt valós világban éltünk, melyben akár egy világháborúban meghalva mind egy feke lyukba kerültünk és most a pokolban élünk. Figyeld az igen érdekes elméletem. Lehetséges ez?
-
A kvantumfizika bebizonyította, hogy maga a megfigyelés révén kollapszál a hullámfüggvény, azaz az létezik csupán amit megfigyelünk, aki ezt nem hiszi olvasson utána ! Az pedig, hogy csaupán az létezik amit megfigyelünk és az is a vágyaink és félelmeink, tehát a lelkünk szerint alakul, ez azt jelenti hogy ez a világ illúzió csupán ! Mivel az anyag tűlünk függetlennek látszik, lehet valaha az volt és most csak azért nem az, mert itt ahol élünk, már nem a valóság. Mert meghaltunk mind valaha nagyon régen.
Szerintem maga az ősrobbanás volt magának a poklunknak a kezdete, ami lehet egy fekete lyuk is, méghozzá a tudósok eiz is alátámasztották, mely szerint egy magasabb térdimenziós fekete lyukban alacsonyabb a térdimenzió. Ami a fekete lyukba kerül, annak térdimenziója alacsonyabb ! [link] vagy [link] vagy [link]
Azért van ez a telepatikus képességre, parapszichológiára vagy testelhagyásra való közös emlékezés, hajlam, mert ezzel rendelkeztünk az életünkben a magasabb dimenziószámú univerzumban. Szerintem egy iszonyatos űrháborúban vettünk részt mind, melyben végül csillagokat ágyúztak szét irrgalmatlan erős laserfegyverekkel és e gravitációs összeomlás miatt keletkezhetett fekete lyuk, melybe mind bekerültünk révén a csata ott tőrtént. A mi ősrobbanásunk kezdete volt magának a fekete lyuknak a keletkezése. Mi meghaltunk, de lelkünk él és vízionál. A földönkívüliek valójában a leszármazottaink akik túlélték a háborút vagy most is harcolnak, ide jönnek a mi víziónkban és megnézik, hogy vagyunk. Nem mondják el az igazságot, mert képtelenek lennénk azt feldolgozni, másrészt el sem hinnénk ezt. Mit gondolsz?
-
A szellemekről azt tudjuk, hogy azt látnak, hallanak amit akarnak, másrészt van több olyan elmélet vagy kontaktok által adott információ, mely szerint a Föld börtönbolygó illetve az univerzum egy [link] szimuláció [link] A modern kvantumfizika is bizonyította, hogy csupán az létezik amit megfigyelünk. Namost mi van ha ezeket konbináljuk !?....
Az hogy az univerzum melyben élünk a mi poklunk. Valaha mind elpusztúltunk, lehet rosszak is voltunk mind ls kivégeztek vagy háború áldozatai lettünk, esetleg a földönkívülieknek vélt lények a valós élőlények, akik továbbfejlődtek evolúcionálisan fejlődtek testileg és szellemileg, míg mi nem, mivel már nem élünk. Ide kerültünk ebbe az univerzumba, pontosan a saját hibáinkat éljük újból, állandóan ugyanazokba a hibákba esünk, mint valaha életünkbe. Ugyanígy néztünk ki, valaha csak már nem fejlődünk tovább szellemiekben sem.
Mi van ha ez így igaz? Mit gondolsz?
...
Mert ő nem a tudomány fogja,
És az egész világot fogja
Taní-tani.
"de így is tisztában vagyok vele, hogy a mérés során mit változtatunk a mérendő dolgokon veled ellentétben."
Ha értesz valamit a fizikáról, csak a kvantumfizikával nem vagy tisztában, akkor elmondom, hogy nem a méréssel, hanem A MEGFIGYELÉSSEL változtatjuk valóvá a kvantumrészecskét. A helyét és impulzusát is.
Szerintem érdemes lenne a kérdésen elgondolkozni, ha nem is értetek a kvantumfizikához. Amiket linkeltem fizikusok elemzése, ergó ez is fizika
"nem a méréssel, hanem A MEGFIGYELÉSSEL"
Ami két dolog mondjuk a k.m.-ben megegyezik, de mind1
(Nem tudni, hogy a "megfigyelés" kvantummérést jelent a k.m.-ben a legelemibb hiba.)
"(Nem tudni, hogy a "megfigyelés" kvantummérést jelent a k.m.-ben a legelemibb hiba.)"
Pedig a megfigyelés nem jelent szükségszerűen mérést ! Ezt tudni kellene, elemi fizikai ismerethez hozzátartozik :-P
""nem a méréssel, hanem A MEGFIGYELÉSSEL"
Ami két dolog mondjuk a k.m.-ben megegyezik, de mind1 +"
Pont ez a lényeg, hogy nem egyezik meg :D
# 10/16 "Még szerencse, hogy fizikus vagyok, bár tényleg nem a kvantumfizika a szakterületem,de így is tisztában vagyok vele, hogy a mérés során mit változtatunk a mérendő dolgokon veled ellentétben. A linkekről meg annyit, hogy talán valami fizikai szaklapból informálódj a fizikáról."
Na, akkor kíváncsi vagyok a fizikus kollega tudja-e hogyan lehet mérérs nélkül megfigyelni egy fotont ? Gyanítom csak szájhős és fogalma sincsen a fizikáról :-P
"Magyarázd el, hogyan figyelsz meg egy elektront."
Ozmium szerintem majd elmagyarázzák, de detektorral is meglehet figyelni. De vedd úgy hogy nem mondtam semmit, majd a szájhős fizikusok kimagyarázzák valahogyan :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!