Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ez talán ízléstelen kérdés,...

Ozmium42 kérdése:

Ez talán ízléstelen kérdés, de amikor a nők szülés közben erőlködnek, nem szokott kijönni a babán kívül más is (húgyhólyag-, béltartalom)?

Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 19:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#3 Ez lehetséges, de nem minden esetben. Amikor én születtem, már kint volt a fejem, mire anyukámat felfektették az ágyra. Előtte kint állt a folyosón. Előtte otthon volt. Nem hiszem, hogy lett volna idő ilyen beavatkozásokra.
2015. febr. 18. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul. Valahol azt hallottam, hogy ennek jó hatása is van, mert a baba így rögtön kap egy (jó esetben egészséges) baktériumkultúrát az anyától, ami a szervezet működéséhez kell. Nem tudom, igaz-e, mindenesetre érdekes.
2015. febr. 19. 11:01
 13/14 Wadmalac ***** válasza:

"Szülés után a nők megint gyereket akarnak, de olyan nincs, hogy egy férfi megint akarja, hogy tökön rúgják."

ezen felnyerítettem, ami munkahelyen, irodaasztalnál nem praktikus. :DDDDDD

Miután megpróbáltam komolyra fogni magam, talán válaszolni is tudok.

Szóval a tökönrúgáshoz nem kötődik semmi olyan végtelenül pozitív emlék, mint az anyaság igazi első pillanatai. Ha kötődne, lehet, hogy te is bevállalnád másodszor is. :D

2015. febr. 19. 11:32
 14/14 anonim ***** válasza:

De, a baba gyakorlatilag kivasal mindent és kipréseli a nőből, ami benne van. Úgyhogy sokszor kevés még a beöntés is, mert magasabbról is kijön minden.

Folyadékból pedig annyi van (a magzatvíz egész csinos áradást tud okozni), hogy azzal a kevés egyéb folyadékkal nem is igazán törődnek, ami még közben jön.

Sokszor pedig olyan gyors a szülés, hogy előtte (mire a nő orvoshoz kerül), semmi másra nincs idő.

2015. febr. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!