Szetrepedhet a hugyholyag?
Figyelt kérdés
Anyukam allitolag hallott ilyet, hogy szetrepedt egy menyasszonynak es bele is halt, mert visszatartotta a vizeletet. Gyanitom, engem akar megijeszteni, hogy figyeljek a rendszeres ivasra, mert keveset szoktam. :) Szerintem a zaroizom gyengebb jellem annal, hogy hagyja meghalni a tulajdonosat. Ha teli a holyag enged, ugye? Minden esetben?2013. febr. 1. 16:09
1/4 anonim válasza:
Hát elvileg lehetséges (középkori kínzásféle volt hogy a delikvennst itatták és elzárták a húgycsövét... Mondjuk ez csak férfiaknál működik.) De hidd el hamarabb bevizelsz minthogy kirepedne.
2/4 anonim válasza:
Csakis fizikai elzáródásnál/problémánál. A gerincvelő ugyanis felülírja az agy parancsát kritikus feszítettség esetén és bepisilsz, tehát kizárt, hogy akarattal valaki hólyagrepedésig vissza tudja tartani a vizeletet.
3/4 anonim válasza:
Igen. Nagybátyám egyszer - részegen - elesett a biciklijével, és a kormányrúd pont eltalálta az ágyékát. Eredmény: kidurrant a húgyhólyagja. Elég durva műtéteken ment keresztül...
Vizelet-visszatartástól nem hiszem, hogy kidurranhat, már csak azért is, amit az előző válaszoló mondott: hamarabb bepisilsz.
4/4 Wadmalac válasza:
Még a középkor vége felé állítólag egy püspök a hordszékében utazva méltóságán alulinak tartotta, hogy szóljon, ki kéne mennie és addig tartotta vissza amíg pukk. Nos, hogy igaz-e......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!