Figyelemzavar mellett hogy tanuljam a tanulós tárgyakat? Nagyon nehezen megy.
"Csak otodom van" "rosszul sikerul" , bocs zavaros az egesz :DD
En enyhen hiperaktiv vagyok es az valt be h egyreszt rengeteget sportoltam ezert ha hazaertem akk mar testileg faradt voltam es tudtam koncentralni arra h egy helyben ulve tanuljak.
Egyebkent kivancsi vagyok, mit tartasz tanulos targynak? (Csak mert attol fuggoen tudnek modszereket ajanlani specifikusan) persze en nem ertek egyet azzal h magolni kene (a tanulos targyak alatt ezt szoktak erteni asszem :D ) mert majdnem minden targyat meg lehet erteni es az osszefuggesek leven megtanulni
Ohhhh, "nyakon csípted" magad! Az, hogy "izgalmas" a töri, azt jelenti, hogy jobban érdekel!
Érdeklődés nélkül is lehet "figyelni" valamire: arra kell gondolni, amit olvasol. Ha rajtakapod magad, hogy elkalandozik a gondolatod, szigorúan menj vissza arra a részre, ahol még figyeltél. Ha következetesen csinálod, jobban fogsz koncentrálni.
Mondok egy hasonló példát: Anyukád megkér, hogy rakj rendet a konyhában. Csak akkor tudsz rendet rakni, ha ismered a "REND" meghatározását: Mindennek legyen helye, és minden legyen a helyén.
Ilyen dolog a "FIGYELEM" is: Mindig gondolj arra, amit olvasol (vagy hallgatsz).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!