Van köztetek igazi tudós?
Figyelt kérdés
Ha van itt tudós akkor elmondom hogy én is az akarok leni erről mi a véleménye.2015. jan. 29. 19:31
11/28 anonim válasza:
Én kutató vagyok. Vannak itt páran. Helyesen írni pedig internetkapcsolat nélkül is lehet, kézzel is lehet, lassú és gyors nettel is lehet.
12/28 anonim válasza:
A vesszőhibákért azért még nem akasztottak föl senkit, a „leni” pedig simán lehet a lassú internetkapcsolat eredménye. (Ha nem mutatja a képernyő azonnal, amit leütsz, nehéz észrevenni, és ha fél percet kell rá várni, nagy lelkierő javítani.) Nekem van tudós (fizikus) ismerősöm, és azért van szabadideje, szokott is magára és a kollégáira így hivatkozni. Rólad nem sokat tudok mondani, de mindenképpen azt tanácsolom, hogy ne add fel, és kérdezz, gondolkodj folyamatosan.
13/28 anonim válasza:
Leírod jegyzettömbben a rövid mondatot azután ctrl+c, ctrl+v...
14/28 anonim válasza:
És te méltóztatsz még válaszolni? Kedves charlie.
17/28 anonim válasza:
Nem enged arra a leveledre(!) válaszolni!
18/28 anonim válasza:
Az a profil le van tiltva de üzenet lehet küldözgetni. Mindegy ha tudnád már régen elmondtad volna.
19/28 anonim válasza:
Manapság már nem divat helyesen írni, ami nagyon nem szép, de azért ne akasszuk fel ezért. Amúgy csatlakoznék az előttem szólókhoz és fizikus diplomával rendelkezek, de kutatóként dolgozom nem tudósként.
20/28 anonim válasza:
Ha kutató akarsz lenni, akkor időre kell előre lépned és felmutatnod valamit. Publikálnod is kell, ahol a helyesírás számít. Ez manapság így működik. Persze ettől még letehetsz valami kiemelkedőt az asztalra így is, vagy más úton is. Minden kornak meg van a maga rendje, de a felfedezések épp a rendtől való eltérésben születtek általában, más megvilágításba helyezve egy adott problémát. Azt pedig lehet rossz helyesírással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!