Időutazás elmélet van már?
Figyelt kérdés
Mert,ha nincs kitaláltam egyet.2015. jan. 24. 22:09
1/9 anonim válasza:
Mire gondolsz?
Nem csak elmélet, de gyakorlat is van már.
De halljuk a tiédet!
2/9 anonim válasza:
Van és meg is csináltak. Fénysebességig előre haladunk az időben, de amint átlépjük, visszafele is mehetünk. Ha jól tudom zenét sikerült eddig utaztatni az időben. De azért érdekelne az elméleted
3/9 anonim válasza:
Bár lehet, hogy azóta változott az elmélet, régen láttam róla filmet. A lényeg hogy elmélet is van (amit írtam azaz egyik, de most olvastam utána gyakszin, szerintük nem lehetséges), és meg is csinálták.
4/9 anonim válasza:
No, halljuk, mit találtál ki a fotelben ülve, ami a legnagyobb fizikusoknak nem jutott eszébe :)
5/9 anonim válasza:
Nem csak elméletben, hanem gyakorlatilag. Mind folyamatosan előre utazunk benne.
6/9 anonim válasza:
Van, meditációval, hipnózissal előhozhatjuk az agyunk által tárolt emlékeket.
7/9 anonim válasza:
Nekem van egy! Ha a Compton szórásba alfanumerikus bétasugárzást vegyítesz, akkor ez a hullámvegyület transzponálható kisebb elektrolízis-sugarakká, amelyekkel egy transzportívum-excénumból készült, maximum 4 liter átmérőjű kabin elretusálható egy hibridizált hipergammatikus orbitálpálya sugarára. Ha ezt leredukálod geostacionárius homogenizációra, akkor másodpercenként pontosan 6,273 ezred gravitonállandóval kerülsz hátrébb az időben. Tökegyszerű a dolog, otthon a pincében is megvalósítható, ha leárnyékolod a falait neutrínó-kloridátorral.
8/9 A kérdező kommentje:
Többször venném a planck-energiát és a planck-hosszat még bennem fér a test azután negatív energiával tartaná össze.Két esélyes hiszen,ha egy adott energián belül csinálom akkor időutazás,ha meg sok-sok energia akkor pedig bébi univerzumot hozzunk létre.
2015. jan. 25. 12:37
9/9 anonim válasza:
Innen kezdve ezotéria kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!