Csak nekem van elegem már ebből a sok hóesésből, a télből? Hol tudok pontos infót találni arra, meddig fog még tartani a havazás?
Ki a fenének jó, hogy pl. eltanyál a hófedte jégen? Komolyabb baja is lehet...!!!
Ki a fenének jó, hogy nagyban megnehezedik a közlekedés???!!!
Ki a fenének jó ez a madár-, virágmentes időszak????
"Ki a fenének jó, hogy pl. eltanyál a hófedte jégen? Komolyabb baja is lehet...!!!"
Ebből is látszik a magyar illetékesek inkompetenciája. Érdekes módon a finneket soha nem éri meglepetésként a hó; az utcák mindig fel vannak kavicsozva, a havat pedig rendszeresen és aktívan takarítják. Csúszásveszély a legnagyobb télben is minimális.
"Ki a fenének jó, hogy nagyban megnehezedik a közlekedés???!!!"
Váltófagyálló-lefagyás náluk elképzelhetetlen. -20 alatt is repeszt a vonat is, hóban, szélben - és ugyanez áll az autópályák forgalmára is. Ott nincsenek is ilyen gondok. Ha tanulnának tőlük az itteni illetékesek, itt se lenne. De itt túl lusták ehhez, sajna, és munkamorál sincs.
"Ki a fenének jó ez a madár-, virágmentes időszak????"
Erre meg csak azt tudom mondani: ki a fenének jó a nyári agyfőző és mindenkit szétizzasztó hőség????
Kell az ellensúly. :))
"Ki a fenének jó ez a madár-, virágmentes időszak????" Én egyiket se szeretem, szóval nem érdekel hogy vannak e.
"Ki a fenének jó, hogy nagyban megnehezedik a közlekedés???!!!" Az első nap amikor leesik a nagy hó, a buszok késnek kb 5-10 percet(reggel legalábbis). Hű de kár. Kocsira téli gumit, max azt a láncos valamit és mindjárt nem nehéz a közlekedés.
"Ki a fenének jó, hogy pl. eltanyál a hófedte jégen? Komolyabb baja is lehet...!!!" A mögötte lévő embernek, mert ő jót kacag azon a balfácánon aki nem megy elég óvatosan olyan időben:)
"mindenben van szép és jó csak bennetek nincs"
Akkor fizesd ki a gázszámlámat ha annyira tetszik ez neked!
nem muszály fűteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!