Melyik anyagnak a legmagasabb az olvadáspontja, amit akár egy lakatlan szigeten is könnyedén be tudnál szerezni?
Nah, egy consciousness searching device-szal (CSD, advenced Asgard technology) bemértem, hogy hol vagy pontosan. Jó hír, hogy tőled pár száz kilométerre északnyugatra van egy Astria Porta, amihez közel kell legyen egy zero point modul (ZPM). Szóval csak annyi a dolgod, hogy fogod magad, elmész az AP-hez, ott megkeresed a ZPM-et és abból már elég energiád lesz, hogy beindítsd a hajódat. Út közben vigyázz a Sarcophagusokkal és a háborúból visszamaradt Naquadah-kal.
Sok sikert!
> „Mellesleg nem tudnál inkább simán felsugározni a hajódra egy fuvar erejéig?”
Sajnos nem, én most egészen máshol vagyok. Konkrétan a P4C-970-en, és egy radiálisimpulzus-generátor tökéletesítésén dolgozok.
A homoknak amúgy állítólag 1700 °C az olvadáspontja.
Csak szenet szerintem nehezebb találni egy lakatlan szigeten, mint homokot. Persze lehet, hogy akad…
> „amúgy mi a szarnak ozmium?”
Az a plazmatartály javításához elengedhetetlen. Hol tanultál te térhajtómű-mechanikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!