Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha patkányok egyszer csak...

Ha patkányok egyszer csak megindulnának az emberek ellen, képesek lennének kiirtani az emberiséget?

Figyelt kérdés
Patkányok nagyon sokan vannak és szívósak,ha "összefognának" és lerohannák az embereket ,Lenne esély a túlélésre?

2015. jan. 22. 01:43
1 2 3 4
 21/31 Wadmalac ***** válasza:

#19: :DDDDDD

Én nem egészen így képzeltem, de egy "Támad a MArs" szintű scifi-vígjátéknak elmenne.

#15:

"Amúgy egy katonai helikopteren van fegyver, egy golyó/patkány az nem pazarló."

Feltéve, hogy a kis disznók nem rágták el már felszállás előtt a kávédarálód üzemanyag- és elektromos vezetékeit, nem dugdostak kavicsot a géppuskádba. Mert akkor visszanyal a fagyi. :D

2015. jan. 22. 14:28
 22/31 anonim ***** válasza:
Szerintem az oroszlányok.
2015. jan. 22. 14:36
 23/31 anonim ***** válasza:
Wadmalac, én nem úgy képzeltem el a szitut, hogy hirtelen szuperintelligens lényekké válnak a patkányok. Inkább hogy egyszerűen megvadulnak. Nyilván nem lenne semmi esélyünk, ha olyan okosak lennének, hogy felkutatják és szabotálják a katonai létesítményeinket támadás előtt.
2015. jan. 22. 15:01
 24/31 anonim ***** válasza:
Én még nem próbáltam géppuskával patkányokra vadászni, de szerintem nem olyan egyszerű az. Csak találomra lehetne kaszálni, és jó ha minden tizedik golyó célba talál, mondjuk egy mezőn. A vegyi fegyver vagy inkább napalm hatásosabb lenne. Én úgy képzelem, hogy sokan egy tűzgyűrűt vagy sávot gyújtanának a település körül, és valami méreggel szórnák be a fennmaradó részeket. A hagyományos katonai megoldások (tank, harci harrypotter) akkor működnek, ha van egy front vagy harci terület, ahol konkrét célpontok vannak, de a parkányok már rég mindenütt ott lennének, mire észbe kapnánk. Ráadásul "láthatatlan" ellenség, mint a tálibok.
2015. jan. 22. 15:11
 25/31 Wadmalac ***** válasza:

#23:

Hát, én erre a változatra nem gondoltam. :)

Ez lenne a kevésbé gázos, de az tényleg Asylum produkciónak való. :D

Hitchcock: Madarak. Ott még bejött. :)

2015. jan. 22. 15:14
 26/31 Wadmalac ***** válasza:
#24: Abszolút egyetértek.
2015. jan. 22. 15:15
 27/31 Shai-Hulud ***** válasza:

"Én még nem próbáltam géppuskával patkányokra vadászni, de szerintem nem olyan egyszerű az."

Egyetértek. Apróvadra nincs is értelme géppuskával lőni.

A nyulat SÖRÉTTEL lövik. - A patkány hasonló méretű (még kisebb) állat.

Szerintem egy-két sörétes vadászpuskával mészárlást lehetne rendezni közöttük.

(Hacsak nem egyesével támadnak az aljasok.)

Pedro

2015. jan. 22. 15:15
 28/31 Wadmalac ***** válasza:

"Szerintem egy-két sörétes vadászpuskával mészárlást lehetne rendezni közöttük."

Hát, ha van sörétesből minimum félautomatád. Mert ezek jönnének, mint az oroszok. :D

2015. jan. 23. 08:51
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ezek jönnének, mint az oroszok"

Nagyon jó az analógia. Mert ugye mindkettőt már csak a spájzban vesszük észre. :D

2015. jan. 23. 15:41
 30/31 Wadmalac ***** válasza:
:D
2015. jan. 26. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!