Én nem egészen így képzeltem, de egy "Támad a MArs" szintű scifi-vígjátéknak elmenne.
#15:
"Amúgy egy katonai helikopteren van fegyver, egy golyó/patkány az nem pazarló."
Feltéve, hogy a kis disznók nem rágták el már felszállás előtt a kávédarálód üzemanyag- és elektromos vezetékeit, nem dugdostak kavicsot a géppuskádba. Mert akkor visszanyal a fagyi. :D
2015. jan. 22. 14:28
22/31 anonim válasza:
Szerintem az oroszlányok.
2015. jan. 22. 14:36
23/31 anonim válasza:
Wadmalac, én nem úgy képzeltem el a szitut, hogy hirtelen szuperintelligens lényekké válnak a patkányok. Inkább hogy egyszerűen megvadulnak. Nyilván nem lenne semmi esélyünk, ha olyan okosak lennének, hogy felkutatják és szabotálják a katonai létesítményeinket támadás előtt.
2015. jan. 22. 15:01
24/31 anonim válasza:
Én még nem próbáltam géppuskával patkányokra vadászni, de szerintem nem olyan egyszerű az. Csak találomra lehetne kaszálni, és jó ha minden tizedik golyó célba talál, mondjuk egy mezőn. A vegyi fegyver vagy inkább napalm hatásosabb lenne. Én úgy képzelem, hogy sokan egy tűzgyűrűt vagy sávot gyújtanának a település körül, és valami méreggel szórnák be a fennmaradó részeket. A hagyományos katonai megoldások (tank, harci harrypotter) akkor működnek, ha van egy front vagy harci terület, ahol konkrét célpontok vannak, de a parkányok már rég mindenütt ott lennének, mire észbe kapnánk. Ráadásul "láthatatlan" ellenség, mint a tálibok.
2015. jan. 22. 15:11
25/31 Wadmalac válasza:
#23:
Hát, én erre a változatra nem gondoltam. :)
Ez lenne a kevésbé gázos, de az tényleg Asylum produkciónak való. :D
Hitchcock: Madarak. Ott még bejött. :)
2015. jan. 22. 15:14
26/31 Wadmalac válasza:
#24: Abszolút egyetértek.
2015. jan. 22. 15:15
27/31 Shai-Hulud válasza:
"Én még nem próbáltam géppuskával patkányokra vadászni, de szerintem nem olyan egyszerű az."
Egyetértek. Apróvadra nincs is értelme géppuskával lőni.
A nyulat SÖRÉTTEL lövik. - A patkány hasonló méretű (még kisebb) állat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!