Szerintetek, milyen lesz a jövő,200 év mulva?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 21:53
1/8 anonim válasza:
Egy csomó új kütyü lesz, felgyorsul a közlekedés, a kommunikáció, stb. De ezeknek ugyanúgy meg fogják kérni az árát, ugyanúgy csak azokhoz fog eljutni, akik fizetnek érte. Ugyanúgy lesznek, akik nem fogják tudni élvezni, csak nézik messziről. Ez így van többezer éve, és így is lesz még nagyon sokáig.
2/8 A kérdező kommentje:
Felismerhető lesz a világ.
2015. jan. 1. 22:22
3/8 anonim válasza:
az új iphone beborítja majd az egész földet.
4/8 anonim válasza:
nem hiszem hogy annyi minden változna
a kultúra alapköveit már lerakták nagyon régen, már csak az eszközök mások.
szerintem hologramos hívás nem lesz, azért mert mára videotelefonálás is csak szűk réteg kedvére vállt
az autók elektromosak vagy hidrogénesek lesznek, esetleg valamilyen fúziós motort tudok elképzelni
aki felfedező akar lenni az sebésznek menjen most vagy energetikai mérnöknek
szerintem a következő 50 évben ott várható igazi áttörés
5/8 anonim válasza:
Szerintem, nem lesz már emberiség 200 év múlva.
6/8 SonyPong válasza:
Hát valószínűleg semmi se lesz az emberiségből ha így folytatjuk. Azt is jósolják ,hogy 20év múlva kihalunk ha nem teszünk a környezet szennyezés ellen valamit.
7/8 anonim válasza:
20 éve azt mondták, hogyha nem születik gyerek, kihal az emberiség. Meg hasonló bölcsességeket. Kínát és Japánt, meg a többi nagy ipari szennyezőt kéne főképp rávenni, hogy váltsanak, meg egyes egyéneket eltávolítani a hatalomból végleg.Meg még lenne tippem. Különben úgy végezzük, mint a The 100ban az emberiség.
8/8 anonim válasza:
Ajánlom a Travellers (Utazók) című netflix sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!