"Gáz", ha 19 évesen nagyon érdekelnek a dinoszauruszok? Nem gyerekes? F
*kezdünk
Elírom a szavakat, annyira felidegesítenek a hozzád hasonlók. Miért kell kötekedni? Egyébként is, azért tettem időzőjelbe azt a szerencsétlen szót, mert el kell tőle vonatkoztatni, nem szó szerint kell venni. Annyit akart sugallni, hogy ciki, furcsa.
"ne offold"
Na, még egy ember, aki már nem tud jól magyarul.
Volt szó már itt hasonló témáról, és nagyjából az a vélemény alakult ki, hogy igenis számít a helyesírás. Ugyanis sehol sincs olyan pont, ahol ez a folyamat magától megállna: ha nem teszünk semmit, akkor egészen addig romlik az írás, míg végül nem lehet megérteni.
Amúgy abban igazad van, hogy a kérdésre is válaszolnom kellett volna: semmi probléma az érdeklődéseddel.
Annyira magától értetődő volt nekem, hogy ezért nem írtam.
Nem tudom... tényleg ennyi hülye jár erre?
Miért baj, ha valakit érdekel a tudománynak bármilyen területe? Történetesen az őslénytan?
Vagy az a gond, hogy nem a Csalóvilág iránt érdeklődik?
Kérdező - neked viszont azt mondom, hogy ha "érdekel" - az még kevés. Ha fő munkaidőben ezzel szeretnél foglalkozni, akkor ahhoz nagyon jól fel kell készülnöd.
> „Miért baj, ha valakit érdekel a tudománynak bármilyen területe?”
Ki mondta, hogy baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!