Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » "Gáz", ha 19 évesen nagyon...

"Gáz", ha 19 évesen nagyon érdekelnek a dinoszauruszok? Nem gyerekes? F

Figyelt kérdés

2014. dec. 21. 11:19
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
100%

Már miért lenne gáz? Engem is érdekel sok ilyesmi, a régészet, a csillagászat, meg sok egyéb.

Mindenkinek más az érdeklődési köre.

És nem gáz.:)

2014. dec. 21. 11:31
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj paleontológiát.
2014. dec. 21. 11:32
 3/37 anonim ***** válasza:
77%

Igen, az nagyon gáz, és hogyne volna már gyerekes?!

Nézz meg egy paleontológiai ásatást: mintha 4-5 évesek játszanának egy homokozóban, nem?

[link]

[link]

[link]

(Aki véletlen idősebbnek tűnik a képeken, azt nem érdeklik a dinoszauruszok, csak a megélhetésük miatt, kényszerből vannak ott.)

2014. dec. 21. 11:32
 4/37 anonim ***** válasza:
(((És az állítmányok szám szerinti egyeztetése nem sikerült… Bocsánat!)))
2014. dec. 21. 11:34
 5/37 A kérdező kommentje:
Nem paleontológiát tanulok most egyetemen, de nagyon érdekel az is. :) Köszönöm a válaszokat, csak ki szoktak nevetni, ha kérdezik az érdeklődési köröm és én ezt bemondom. Furának tartják. :D
2014. dec. 21. 12:07
 6/37 anonim ***** válasza:
4%
Inkább az, hogy nem tudsz jól magyarul. Ez tényleg kellemetlen, nem?
2014. dec. 21. 12:15
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha gáz lenne meg gyerekes, akkor nem létezne paleontológia sem.
2014. dec. 21. 12:16
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

> „…csak ki szoktak nevetni, ha kérdezik az érdeklődési köröm és én ezt bemondom. Furának tartják.”

Hogy fura az oké, végül is minden érdeklődési kör fura annak, aki nem pont azután érdeklődik. Ha meg kinevetnek, akkor ne úgy mondd, hogy a „dínók” érdekelnek, hanem mondd helyettük szépen magyarul, hogy az „ősállatok”/„őshüllők”, vagy latinul hogy a „paleontológia”.

(Bár belegondolva azt nem egészen értem, hogy a „dinoszaurusz”, ami megint egy szép felnőttes latin szó lehetne, miért vált ki nevetést, még a másik három változat nem…)

2014. dec. 21. 12:21
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem. :D Engem is az őslények érdekelnek. Nem ezt tanulom, de nem érdekel más véleménye.
2014. dec. 21. 12:35
 10/37 A kérdező kommentje:
Miért nem tudok jól magyarul?
2014. dec. 21. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!