Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Egy hektárt kb. hány darab...

Egy hektárt kb. hány darab akáccsemetével lehet max. Beültetni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 20:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És mellette nem árt ha tudjuk is mi újság.Ugyanis írunk, nem beszélünk.Mindegyik kérdést kijavítod,amiben hiba van?
2010. febr. 13. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Lehetnél annyira igényes, hogy 10 másodpercnél több időt szánsz egy kérdés megfogalmazására. Egyébként, az aki nem képes irásban helyesen fogalmazni (mikor arra bármennyi ideje van) az kétlem, hogy élőbeszédben sokkal helyesebben megfogalmazott válaszokat lenne képes adni, hisz' arra általában nem kapunk gondolkodási időt.

Egyébként eddig csak veled "vitatkoztam" ilyesmin, de be kell vallanom, roponatúl élvezem.

2010. febr. 13. 15:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Roponatúl? Gratulálok.
2010. febr. 13. 16:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Az utolsónál a pont!Az igényességről pedig csak annyit, hogy és-sel sem kezdünk mondatot.Érdekes módon ezt sem sikerült észrevenni.Akkor csak vannak arrafelé is sötét foltok.Én mégsem sértegettelek.

Továbbá ez egy fórum-ahol lehetne kukacoskodni a helyesírási hibákon,mert az van bőven-de nem az a lényeg.:-)

2010. febr. 13. 19:56
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem a helyesírási hibák miatt kukacoskodtam, hanem a megfogalmazás miatt. =)
2010. febr. 14. 01:07
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként az meg, hogy "és-sel nem kezdünk mondatot" is csak a te igénytelenségedre utal. Az meg, hogy külön felhívod rá a figyelmet, az ostobaságodra. : D
2010. febr. 14. 07:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2010. febr. 14. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!