Első körben meg kellene keresni egy hobbi rakétaépítő klubot. Már csak azért is, hogy legális keretek közt lehessen játszogatni.
A komolyabb dolgokhoz nem ártana néminemű rakétamérnöki képzés. Igen, nem csak a folyékony és szilárd hajtóanyagú rakétákhoz. Mindenhez, ami bonyolultabb egy gázturbinánál.
2014. nov. 10. 10:29
4/12 anonim válasza:
Legóból.
2014. nov. 10. 13:24
5/12 anonim válasza:
Túl sok lego kellene hozzá.
Szerintem hűtőszekrénx dobozából lehet a legjobb űrhajót építeni. Mi abból csináltuk annak idején.
2014. nov. 10. 13:27
6/12 anonim válasza:
Szia szerintem elsőnek kezd el a terveket olvasgass,privát üzenetben mondhatok tippeket.1. vázát építsd ki a vázat nem igényel nagyon nagy tehetséget "furkálás" és hegesztés,majd miután ez kész akkor lehet a blokkokat ráépíteni,lemezeket!2. Energia ez már egy kicsit nehezebb energia hidrogén 4 cella tartalékkal és 2 űrhajóakku.3. Meghajtó lehet kémiai,de szilárd is ajánlom a segédrakétákat mellé gyorsításkor jól jöhet + a plazma meghajtó.4. pilóta fülke egyebek. Privátba többet mondok vagy esetleg még skype vagy valami más!
2014. nov. 10. 15:45
7/12 Wadmalac válasza:
"Meghajtó lehet kémiai,de szilárd is"
ujjuj
2014. nov. 11. 08:09
8/12 anonim válasza:
Nekem az "űrhajóakku" kifejezés is tetszik. És hogy kettő kell belőle.
2014. nov. 11. 09:11
9/12 anonim válasza:
nem vagyok fizikai zseni, de én a motorhoz építeném a keretet és nem fordíva
2014. nov. 11. 09:11
10/12 anonim válasza:
Szerintem meg mindegy, hogy mit épít mihez a boldogtalan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!