Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mivé fog evolválódni az ember?

Mivé fog evolválódni az ember?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam már arról miből/hogyan alakult ki a mai ember. Szerintetek mivé fog alakulni az ember?

2014. okt. 29. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"#8 Elég kiábrándító a véleményed. "

Amit kipécéztél, az speciel eléggé találó sajnos.

Azt viszont írtam, hogy nem teljesen általános a németek ilyen jellegű változása és egyáltalán ne gondold, hogy ezt valami ellenérzés mondatja velem, mert én kedvelem őket, a mentalitásukat. Szerintem barátságos és jó emberek, legalább is bőven akad köztük ilyen.

Ahogy visszaolvasom, számomra is elég keménynek tűnik, amit írtam, mert hát ugye a nők nem pusztultak ki a háborúkban, csak a fiatal férfiak milliói éppenséggel és ezért nem teljes és azonnal látható a hanyatlás, talán túloztam is, meg aztán a környezet is lehet pont olyan, amiben én jártam, hogy nekem így tűnt. Jószerével csak délen voltam, de ott több helyen is. München, Stuttgart, Ingolstadt, Schwarzwald, ezeken a helyeken éltem, meg hát turistaként jártam itt, ott.

Az is kétségtelen, hogy mondjuk a német sportolók egyáltalán nem ilyenek, meg aztán német nő is volt csinos, már aki kedveli az ilyenfajta szépségeket, ami ott ideális.

A többségről beszéltem, illetve arról, hogy én éreztem ilyet, bár kétségtelen, hogy akár tévedhetek is. Lényegében több év tapasztalata után ez az érzésem, de az is lehet, hogy más okok vannak a háttérben, nem a háború, vagy a genetikai hanyatlás, ami pusztán megfordult a fejemben.

2014. okt. 30. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!