Hát oké, értem én, hogy nagyon lent van a léc, de hogy ennyire?
Mit tanulnak azok az emberek akik ezt képesek kipróbálni hogy tényleg működik-e? Ki like-olja az ilyeneket? Mi a ... Inkább nem is szólok hozzá.
"Mit tanulnak azok az emberek akik ezt képesek kipróbálni hogy tényleg működik-e?"
Semmit. A szüleik nyomják napi 8-10-12 órában a gyárba', esetleg valami irodai, szigorúan a természettudományoktól elszakadt munkahelyen. De tök mindegy is, mert nem nagyon kommunikálnak egymással, a szülőnek az a jó, ha meló után hazaérve a gyerek békénhagyja, mert már eléggé fáradt. A kölök meg felnő a képernyő előtt, ahol sok okosat nem hall.
Utána iskolában olyan tanároktól tanulja a természettudományokat, akik szívük szerint mérnökök lettek volna, de ahhoz nem volt elég a pontjuk/tudásuk, tanárin meg nem volt olyan sok szívatós matek. A természettudományos koponyák legjava ugyanis nem megy tanárnak, hogy megalázó fizetésért kelljen elviselnie a KLIK ökörségeit és a halmozottan előnyös helyzetű Kolompár Winnetout. Maradnak azok, akik talán soha az életben nem voltak tisztában a választott tudományáguk alapjaival, de mivel vészes ütemben fogynak a természettudományos tanárok, áttapossák őket a záróvizsgán, menjenek Isten hírével.
Aztán ha meg is tanulják a szakmát, a gyerek úgysem figyel rájuk, mert az biztos hülyeség, amit a tanár mond, órán is netezik a telefonján és bámulja az ingyenenergiás-reptoidos-világvégés videókat, mert az legalább érdekes. A végeredmény nem lehet kétséges.
Amit itt látsz, nem más, mint egy jól felépített átverés. Valaki, aki ennél a szintnél messze okosabb, kitalálta, hogy lehet szívatni az ostobákat. Aki készítette, nagyon nem buta ember, mert úgy tudta összeállítani az elrendezést, hogy hihető legyen. Hurokba kötötte a hosszabbítót, adott neki áramot a piezóról - gondos lélekre vall az ilyesmi, rendesen megtervezte az álkísérletet. A baj csak az, hogy rengeteg hülye van, aki be is dől neki.
Ez olyasmi, mint a FB-on terjedő "így fűts fel egy egész szobát egy mécsessel és egy virágcseréppel" videó.
Annak is nagy sikere van... No comment.
Ezt hívják média kommunikációnak.
Ez egy gyönyörű tudomány.
Logikai montázsokkal tele. Fantasztikus.
A kép minősége is profin "ál-amatőrre" van állítva. Ma már egy 15ezres telefonnal jobb videót lehet készíteni. Szóval szerintem ez igenis profi munka volt.
Szerintem vicces, ügyesen megcsinált kis videó.
"Inkább nem is szólok hozzá."
Akkor miek tetted fel a kérdést?
én pl. már az első tíz másodpercnél azt sasoltam hol van benne a trükk, konnektorba van-e bedugva vagy szét lett kapva és valami akuval megy.
Bűvészmutatványt se azért néz az ember, mert elhiszi, hogy a másik tényleg tud random nyulakat varázsolni egy kalapba.
Aki meg beírta, hogy "kipróbálta", az meg nagy valószínűséggel egy méteres hegyitroll. Üdv az interneten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!