Űrhajó technológia, építése lehetséges?
Sziasztok kis korom óta érdekel ez az ága a tudománynak,9 éves koromtól tervezek űrhajókat és még sok mást!Technológiám szerintem elég jó meghajtókat nagyon ismerem ezek közül a plazma és az antianyag a kedvenc meghajtóm!Szerintem képes lenék megépíteni egyet bár ez pénz kérdése,sehol se találtam ilyen kérdést, linket egyet kérek tőletek,ha tudtok akkor minden képen segítsetek léci
,mert fontos lenne bár milyen koment jöhet ami ide való előre is köszönöm !:)
Haver én fizikát hallgatok egyetemen! A te süketeléseid olyan messze vannak a valóságtól mint Makó Jeruzsálemtől! :D
Plazmahajtómű, antianyaghajtómű???
Ne szórakozzunk már egymással. Plazmát a világ legdrágább szupravezető és elektromágneses eszközeivel alig tudunk előállítani, az antianyagról nem is beszélve melyet ma csak az Lhc tud termelni olyan kis mennyiségben hogy min 100 év kellene 1 gramm előállításához.
Az energiaforrásod egy 4 cellás Li aksi?? :D
Jó ha a laptopomat egy AutoCAD szoftver alatt meghajtaná 3 órácskán keresztül. :D
Szállj le a földre, tanulj fizikát és ezeket a kérdéseket hagyd még a fizikusokra, mérnökökre akik tudják is hogy mit csinálna, és igazat adok az előző kommentelőknek előbb egy működő Simpson motort szerelj össze!!!
Én is javasoltam hogy menj tanulni mert akkor később ki tudod majd vitelezni az ötleted (közbe a fizika is fejlődni fog) meg a te tudásod is gyarapodni fog! Mert IGAZA van a felettem hozzászólónak! Jelenleg nem igazán tudunk antianyagot előállítani a plazma meghatáshoz meg szupravezető mágnesek kellenek és sok sok áram! Amúgy szerintem te játék űrhajót szeretnél építeni igaz? Ha nem akkor jó tanulást kívánok az iskolában és idővel meglátjuk hogy a tanulmányaid után sikerül e ilyen hajtóművet létrehoznod! Én drukkolok neked! Ha tényleg űrhajót szeretnél építeni törekedj a matek és a fizika 5 re és
ha kijártad az általánost keres egy műszaki középiskolát majd egy műszaki egyetemet és BSC majd MSC de az sem baj ha prof leszel és utána jöhet az űrhajó építés!
játékot ajánlasz annak aki itt 9 éves kora óta űrhajtókat tervez :D
fizika matematika kémia megy már kérdező?
megcsinálod a déér-radnait végig fizikából, 5ösöm lesz kémiábólt(mozaikokból az elméletet), matekból meg nem tudom a címét de ilyen kék-fehér gyakorlós minden sulis könyvtárban van vödörszám, akkor kb korosztályod egyik nagy reálzsenijének fogsz számítani és akkor majd beszélhetünk tervezésről
ezt megcsinálni kb egy iskolaév, vagy egy nyáriszünet, de van az az előnye, hogy onnantól már nem kell tanulnod szinte semmit csak a humán tantárgyakat amolyan perverzióból ha van kedved
az egyetemen sem tanítanak már ehhez a szinthez képest semmi újat, csak az alkalmazást, tervezheted az űrhajódat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!