Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Űrhajó technológia, építése...

Űrhajó technológia, építése lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok kis korom óta érdekel ez az ága a tudománynak,9 éves koromtól tervezek űrhajókat és még sok mást!Technológiám szerintem elég jó meghajtókat nagyon ismerem ezek közül a plazma és az antianyag a kedvenc meghajtóm!Szerintem képes lenék megépíteni egyet bár ez pénz kérdése,sehol se találtam ilyen kérdést, linket egyet kérek tőletek,ha tudtok akkor minden képen segítsetek léci

,mert fontos lenne bár milyen koment jöhet ami ide való előre is köszönöm !:)

2014. okt. 18. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Gázturbina mi?A plazma meghajtót fogom elkészíteni!Adjatok ötletet!"

Ja, bocs, nem tudtam, hogy a turbina már két éve ott duruzsol a sufniban.

:D

2014. okt. 21. 08:22
 22/74 A kérdező kommentje:

Akkor ez a srác fogja megépíteni,ha én nem! https://www.youtube.com/watch?v=mlSOQO9EhsQ&list=UUOsE0TKulU..

Bíztasuk őt egy komentel vagy like-al

2014. okt. 23. 11:56
 23/74 anonim ***** válasza:
100%

A fantázia jó dolog.De 10 perc 41 másodpercet elloptál az életemből! Fluorral nem tüzelünk. A halak nem azért fulladnak meg levegőn mert sok az oxigén, hanem a kopoltyúlemezeik összetapadnak. Stb..

---

A kérdést valószínűleg azért tetted fel, hogy társakra lelj. Nagy terveid vannak, de a zsenik magányosak.

---

Gyakorlati tapasztalat nélkül nem fog menni. Most is a neten lógsz, irány a műhelyed! Ha gázturbina nem tetszik, csinálj ionhajtóművet!

Ahogy Wadmalac bácsi mondta. Vagy legalább egy elektrosztatikus hajtóművet. Az így megszerzett tapasztalatot majd hasznosíthatod, ha az ion hajtóműre kerül sor.

Ez csak 6 perc:

http://www.youtube.com/watch?v=x6jtnx7oJ1s

2014. okt. 23. 13:32
 24/74 anonim ***** válasza:
100%
Javítás: plazmahajtóműre kerül a sor.
2014. okt. 23. 13:34
 25/74 A kérdező kommentje:
Gézengúz akkor nem csinálom meg,de akkor a gyerek fogja szóval mindegy!
2014. okt. 23. 14:54
 26/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódni, a videós srác sem fog holnap sufnihajtóművet építeni.A látottak alapján egy tizenéves valakiről van szó, tehát sehol sincs még az ilyesmitől.
2014. okt. 23. 18:14
 27/74 A kérdező kommentje:
Messze,de egy nap majd csak néztek,hogy mi van.Jah és szerintem elég okos srác!
2014. okt. 23. 20:19
 28/74 anonim ***** válasza:
87%
Így igaz, majd egy nap.Leginkább akkor, ha a kellő tudás birtokában lesz, de attól még messze van.
2014. okt. 23. 20:25
 29/74 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező! Heccelünk téged, figyelünk téged. Kislányos hisztivel reagálsz, vagy összekapod magad, elfogadod a kihívást, és rendesen belemélyedsz a témába.

---

Az "unalmasan egyszerű" ionhajtómű is kihívás. Egyszerűnek tűnik, de a kiszolgáló egységeit elkészíteni nem semmi.

---

A méltó tanítványt ütik, verik mint az izzó acélt. Nyers tömbből nem lehet másként főtengely.

2014. okt. 23. 20:53
 30/74 A kérdező kommentje:
A gyerek megtudná csinálni az ionhajtóművet ne adjatok ilyen könnyű feladatot!
2014. okt. 24. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!