Szép estét! Tudnátok olyan bizonyítékokat írni, ami bebizonyítja azt, hogy az Ősi idegenek című filmben amit mondanak az hamis?
Jó persze... lehet, hogy léteznek idegenek de ki tudja. A válószínűsége megvan. tudok róla, hogy vannak olyan esetek mikor ferdítenek egyet a valóságon. Esetleg tudnátok ilyet mondani?
A válaszokat köszönöm!
Ez egy 7 évados sorozat, amit ebben a témakörben szerintem kevesen ismerünk, és nincs sok kedvünk elkezdeni nézni. Szóval jó volna, ha kiemelnél néhány állítást, amire cáfolatot szeretnél, és azokkal talán tudunk segíteni.
Ezenkívül nyilván nem minden állításuk hamis, vagy ha igen, az már dicséretre méltó. Olyanok is lehetnek, amiknek sokáig kéne utána járni, hogy belássuk, hogy hamisak, de azért elég valószínű, hogy azok. Szóval nem biztos, hogy tudunk majd cáfoló bizonyítékokat írni.
köszönöm!
Direkt azért írtam ide a kérdést, hogy tudós ( vagy valamilyen tudományban jártas) emberek válaszoljanak, nem pedig egy megrögzött Alien-hajhászó. Ez persze nem sértés akar lenni csak ismerjük el, hogy vannak olyan emberek, akik eléggé megrögzöttek:D
Most így hirtelen nem jut eszembe sajnos egy se, de utána fogok járni. Úgy is fogok nézni részeket és ami érdekes azt majd leírom.
https://www.youtube.com/watch?v=NjcP80mFFBs&index=7&list=PLE..
a 27dik perctől kezdődően van egy energiamérési kísérlet. Ha valaki imádkozik vagy hasonló ilyen energia tényleg keletkezik?
Csak hirtelen odapörgettem, amit megadtál.
Volt ott valami grafikon, de nem elemeztem.
Viszont nem láttam magát a kísérletet, illetve a mérőeszközt. Az mennyinél van?
"Tudnátok olyan bizonyítékokat írni, ami bebizonyítja azt, hogy az Ősi idegenek című filmben amit mondanak az hamis?"
"tudok róla, hogy vannak olyan esetek mikor ferdítenek egyet a valóságon. Esetleg tudnátok ilyet mondani?"
Tudod, hogy mit beszélsz?
Leírod a kérdést, majd válaszolsz rá.
Akkor ha tudod, miért kérdezted?
euronymus: Icai kövek... Kezdjük azzal, hogy régen tudjuk, kik és miért készítették őket. De ha nem lenne elég, a rajtuk található milliónyi durva hiba már magában cáfolná.
A piramisokat az ókori egyiptomi közrendűek építették. Erre vonatkozólag van egy érdekes eljárás, egy nyugdíjas skót mérnök a korabeli eszközökkel mozgat korabeli méretű tömböket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!