Ha genetikailag a családom férfi tagjai meghíznak a 30 as 40 es éveire, ezen lehet változtatni?
Sok hozzászólással egyet értek, de azért a mozgás, és a helyes táplálkozás se minden, tapasztalatból mondom.
Én 24 éves vagyok, szüleim nem kövérek (tehát genetikára nem foghatok semmit) gyerekként én viszont kövér voltam. Aztán gimnazistaként lefogytam, de most hogy huszas éveim derekán járok, ismét hízni kezdtem, annak ellenére, hogy alig eszek, és rendszeresen mozgok. És ez a mozgás nem annyi, hogy néha elmegyek sétálni, konkrétan sprintelni járok heti négyszer a salakpályára (intervallum edzés), ezen kívül erősítő súlyzós edzést is tartok heti 4-5 alkalommal (igen, vannak napok amikor sprintelés után megyek kondterembe) és mégis hízok. Erős vagyok, fitt, és gyors, de hízok. Valószínüleg a sok stressz miatt, amit meg ugye nem olyan egyszerű kiiktatni, mint mondjuk eljárni edzeni... Sajnos van olyan dolog, ami fölött nem tudsz uralkodni, de a lényeg, hogy amit tudsz, tedd meg, és akkor nem lesz lelkiismeretfurdalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!