Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Nem tudom mit higgyek. Mit...

Nem tudom mit higgyek. Mit szóltok ehhez a cikkhez?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 7. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
konteo, éljenek a konteok
2014. aug. 7. 18:46
 2/10 Silber ***** válasza:
49%
Ne dőlj be minden hülyeségnek. Érdekes mód az ilyen cikkek mögött sosem szakemberek állnak, lefogadom ez a "pilóta" sem pilóta.
2014. aug. 7. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
vagy ha pilóta, akkor mezőgazdasági permetezőpilóta, nem csoda hogy pár feles után jár a nyelve mindenről
2014. aug. 7. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A végét is elolvastad?
2014. aug. 7. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több sebből vérezni látszik a dolog..

- Miért mérgeznének minket, amikor a népességünk amúgy is csökken, egyre kevesebben vállalnak gyereket nálunk. Van egy rakás ország ahol túlnépesedés van, szerintem ezekre a területekre koncentrálnák ezt az akciót, ha igaz lenne.

- Az alumínium-szulfid és a bárium-oxid lazán kimutatható talaj- és vízmintából, miért nem kongatja a vészharangot egyetlen kémikus sem?

- Múltkor néztem az 1979-es Másfélmillió lépés Magyarországon-t, az égen a repcsi ugyanolyan vastag, sűrű kondenzcsíkot húzott, mint amelyikekre ma ráfogják, hogy chemtrail.. semmi extra nincs velük, kellenek bizonyos körülmények, hogy ilyen jól látszanak és sokáig megmaradjanak, de ez mindig is így volt. Egyszerűen ma több repülőgép van az égen mint korábban volt, és ez ilyen formában tűnik fel.

- Ahogy nemrég láttam valahol valaki azt kommentelte, "a mai média már vallássá nőtte ki magát - el kell döntenünk, hogy hiszünk-e bennne". Teljesen elvesztette a hitelességét, minden médium vagy politikailag befolyásolt, vagy nézettséghajhász.. mindkét lehetőség képviselőinek a hazugság az eszköze :/

2014. aug. 7. 19:00
 6/10 Napfonat ***** válasza:
23%

Nem tudom, mit higgyek a chemtrails-jelenségről.

Egy azonban holtbiztos: létezik Georgia államban egy olyan "emlékmű" (monument), amelyre az új világrend "tízparancsolata", vagy sokparancsolata van rávésve. És az egyik az, hogy le kell csökkenteni az emberiség létszámát 500 millió alá!

Angol, spanyol, szuahéli, hindi, héber, arab, kínai, orosz, babilóni, ógörög, szanszkrit és egyiptomi hieroglifákkal hirdetik az igét!

Akár még a chemtrail is igaz lehet! Bár nem érdekel annyira.

[link]

2014. aug. 7. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Komolyan nem veszik egyesek észre, hogy ez is az Indexes konteónap egy cikke?

Nagy ez az állatkert...

G.

2014. aug. 7. 19:34
 8/10 dellfil ***** válasza:

Legjobb, ha ilyenkor semmit sem hiszel.

Érdemes elgondolkodni. Már, ha megy.

1. Mi az a "kondenzcsík"?

2.Ha van ilyen, miért nem az ami?

3.Miért az, amit az idióták állítanak?

4.És ha igen, miért nem?

5.Ugye előre megfontolt szándékkal (gyilkoljunk!) találták fel a diesel motort? Meg még előbb az összes belsőégésű motort?

6.Miért rossz, az ami "kémiai"? Vagy jó? Vagy valami harmadik? :DDDD

Egyébként meg: kinek (vagy minek) az érdeke, hogy pusztuljunk? Igencsak gyenge módszer!

Viszont ha nem a "pusztulásunk" a cél, akkor miért az ilyen átlátszó rosszindulatúság? Megint: kinek az érdeke? Mitől lesz ettől valaki, vagy valami "beljebb"?

Nos, próbáljunk válaszolgatni!

1.Bizonyára undort fog sokakból kiváltani ez a "válasz":

[link]

Elmagyarázhatnám én is, de nem igazán tudok sokkal jobbat. De, nem "hiszem", hogy lefcece nyameu...

2.De igen, az ami. Kondenzcsík. És itt NEM az "elnevezés" a lényeg. Hanem a "kikondenzálódó" víz. Túltelített vízgőz, - fizikai változás, (más dolgok bejutása a lokális környezetbe) azaz "kondenzációs magok"...

3.Nos persze, hogy nem. De bizonyíthatatlan - nekik.

4.A hármas nem érv! (Persze a többi sem! :D)

5.Valószínűleg nem. Sőt, bizonyosan. Aki azt gondolja, hogy ez tévedés... nos vele NINCS vitatkozni való.

6.Egyik sem. Nem "rossz", nem "jó", hanem van, így-úgy felhasználható. :D (Gondolok itt arra, hogy a jó-rossz fogalma nagyon önkényes.) :)

Egyszerűsítve arról van szó, hogy a magasra feljutó repülőgépek - a működésükből fakadóan - "kondenzcsíkot" okoznak. Nem képesek a "kondenzcsíknélküliségre". :D

dellfil

2014. aug. 7. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik furcsaság az, hogy miként válhat egy fapados légitársaság utasszállító repülőgépének pilótájává egy An-2-es pilóta? Ezt néhány hét vagy néhány hónap alatt nem hiszem, hogy el lehet érni! Úgy tudom, hogy nagyon sok feltételnek kell megfelelni, aztán talán vezethet.
2014. aug. 7. 20:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Én is hitetlen vagyok, nem is ástam bele magam a témába.

De úgy hallottam, hogy már vannak ilyen champtrail szervezetek.

2014. aug. 7. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!