Érdekelni kezdett az univerzum, hogy mi miből és miért lett, melyik tantárgy ez?
Amik érdekelnek: Az univerzum kialakulása, az emberi agy, a viselkedés, az érzelmek kialakulása, maga az IDŐ és a TÉR.
Az univerzumos gondolom fizika, de van olyan tudomány, ami az emberekkel foglalkozik? (Nem biológiára gondolok, mint például, hogy a szív működése, hanem inkább a fent említett agy kapacitás, érzelmek kialakulása és hasonlók).
Más kérdés: A fent leírtak alapján tudnátok pár ilyen könyvet ajánlani? Stephen Hawking könyvét, Az idő rövid történetét már letöltöttem, jó olvasmány?
Szia!
Mennyi idos vagy? Milyen iskolakat vegeztel eddig?
Ha elolvastad az Ido rovid tortenetet es tetszett, akkor olvasd el utana az `Utolso harom perc - Paul DAVIES` cimu konyvet is, szerintem eleg erdekes.
Ha kozepiskola megvolt es jo voltal fizikabol akkor szerintem johetnek kemenyebb konyvek is kozmologusoktol.
A tobbi temaban nem tudok erdemben hozzaszolni, nem a szakteruletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!