Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Érdekelni kezdett az univerzum...

Érdekelni kezdett az univerzum, hogy mi miből és miért lett, melyik tantárgy ez?

Figyelt kérdés

Amik érdekelnek: Az univerzum kialakulása, az emberi agy, a viselkedés, az érzelmek kialakulása, maga az IDŐ és a TÉR.

Az univerzumos gondolom fizika, de van olyan tudomány, ami az emberekkel foglalkozik? (Nem biológiára gondolok, mint például, hogy a szív működése, hanem inkább a fent említett agy kapacitás, érzelmek kialakulása és hasonlók).

Más kérdés: A fent leírtak alapján tudnátok pár ilyen könyvet ajánlani? Stephen Hawking könyvét, Az idő rövid történetét már letöltöttem, jó olvasmány?

2014. aug. 2. 14:32
 1/4 anonim válasza:
100%
Ez szerintem csillagászat! Az idő az engem is érdekel egy fizikus nekem el is magyarázta.
2014. aug. 2. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen a Hawking könyv jó, legjobb lesz, ha nekilátsz! Ráérsz utána is más könyveket hajkurászni.
2014. aug. 2. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Antropológia, fiziológia, pszichológia a csillagászaton túl.
2014. aug. 3. 04:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mennyi idos vagy? Milyen iskolakat vegeztel eddig?

Ha elolvastad az Ido rovid tortenetet es tetszett, akkor olvasd el utana az `Utolso harom perc - Paul DAVIES` cimu konyvet is, szerintem eleg erdekes.

Ha kozepiskola megvolt es jo voltal fizikabol akkor szerintem johetnek kemenyebb konyvek is kozmologusoktol.

A tobbi temaban nem tudok erdemben hozzaszolni, nem a szakteruletem.

2014. aug. 3. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!