Az a probléma, hogy még mi sem nőttünk fel igazán. Az, hogy egy bolygón élünk, és mégis határokat húzunk magunk közé (nem csak országhatárokat, hanem társadalmi határokat is) nem azt tükrözi, hogy annyira intelligensek lennénk.
Szerinted, ha nálunk fejletlenebb élőlényeket találnánk egy másik bolygón mit csinálnánk vele? Itt mit csinálunk? Vagy haszonszerzésre használjuk fel, vagy szórakozásra, vagy csak úgy poénból pusztítjuk őket. Nem hiszem, hogy most jól járna velünk az a másik faj, akivel találkoznánk.
2014. júl. 22. 20:46
22/25 anonim válasza:
Mellesleg a fejlődésnek is több oldala van. Mi emberek technikailag sokkal fejlettebbek vagyunk, mint szellemileg. Lehet, hogy olyan fajjal találkoznánk, akik technikailag fejletlenebbek, de szellemileg sokkal fejlettebbek. Most föl se fognánk szerintem, hogy miről beszélnének, ha egyáltalán megértenénk, amit mondani akarnának nekünk.
2014. júl. 22. 20:50
23/25 anonim válasza:
Én a barátkozásra szavazok. A tanításra kevésbé, mert lehet, hogy felbukkan egy nálunk is fejlettebb faj, amely nehezményezné, hogy tönkretesszük a rezervátumot. Bár a barátkozással óhatatlanul együtt járna néhány tapasztalat átadása.
2014. júl. 22. 22:01
24/25 anonim válasza:
Szerintem ha ez meg is történne, (hogy felfedezünk egy földön kívüli fajt) az Amerikaiak úgyis lecsapnának rájuk, és végül nem "világszavazás" lenne, hogy mi legyen velük, hanem az amerikaiak kísérletezgetnének, addig amíg magukra nem haragítanák őket. És végül a földet elpusztítanák...
muhahahahahaha!
Stinson el!
2014. júl. 23. 11:59
25/25 anonim válasza:
Egyértelmüen barátkozzunk velük mert ha olyan fejlettek akkor biztos tulléptek az eröszakon és a pusztitáson ugyhogy ha meglenne az új technologia okosan kéne azt felhasználni és igy talán egy napon teljesen megértjük egymást és létrejön egy bolygóközi szövetség és talán még az idegenek is tanulhatnának tülünk mert a bizonyitékok szerint nagy az esély rá hogy léteznek ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!