Ha az emberiség felfedezne a Földön kívül intelligens élőlényeket, ti mit szeretnétek, hogy történjen?
Figyelt kérdés
Pusztítsuk el őket?
Barátkozzunk velük?
Tanítsuk őket?
Fogjuk be rabszolgának?
Használjuk ki őket?
Vagy mit?
2014. júl. 21. 19:03
11/25 anonim válasza:
# 9.. arra hogy hogyan igyák le magukat a sárga földig mint egy jó magyar állampolgár...:D
12/25 anonim válasza:
Először a Földön kéne intelligens élőlényeket találni...
13/25 anonim válasza:
Alapvetően békés, tudománykedvelő ember vagyok, tehát barátság, virágok, boldogság, közös kutatások.
14/25 anonim válasza:
A szaporodást miért nem írtad? :D
16/25 anonim válasza:
14-es azért nem írja mert ha a lovat meg**od abból se lesz gyerek akkor a földönkívülit ba**ol mér lenne gyerek?
17/25 anonim válasza:
Egyék meg Orbánt meg a többi hozzá hasonlót...
18/25 A kérdező kommentje:
Amikor azt írtam, hogy "az emberiség fedezné fel", akkor arra gondoltam, hogy kb olyan intelligenciájú fajokat fedezne fel, mint amikor az ember még ősember volt, de már tudnak kommunikálni. Ezért kérdeztem, hogy tanítanátok-e őket.
2014. júl. 22. 00:34
19/25 zotyesz89 válasza:
Szerintem nekik kellne minket tanítani
20/25 anonim válasza:
16-os, egy próbát megér. :D
De egy lóval is megpróbálnám.
Viszont a kecske legalább nem rúg meg.
Aztán JÍÍÍÍHHÁÁÁÁ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!