Láttatok már hajszálat mikroszkóp alatt?
Láttam. Sötét. Mikroszkópban nem átlátszó. A hajhagymák viszont nagyok voltak és brutálok, tényleg hagymára hasonlítottak. A szál maga nem volt töredezett különben.
Egyébként függőlegesen felfelé terjeszkedő üreges sejtekből áll.
Láttam, bár csak egy kicsi, 400-szoros nagyítású volt nekünk itthon.
Sőt, nem perverzióból írom, de volt párom spermáját is megnéztük, irtó érdekes volt, ahogy a kis fickók mozogtak, aztán szép lassan leállt a mozgás :)
Holnap megnézem, és beszámolok róla. :) Van egy tök jó 1200x-os nagyítású digitális mikroszkópom.
2.: Mi is megnéztük már, és az tényleg tök jó. :D
én vagyok a 0:50es :D .. apropó hallottam 1 érdekes storyt h orvosin volt mikroszkópos vizsgálat, hogy a szájból vettek mintákat (kb 26-36 mikroorganizmus él ott)
és poénból a fiúk a legártalmatlanabb lánynak a mintájába beleverték.... és gondolhatjátok milyen érdekes volt mikor 30 an vizsgálják kivetítésen ráadásul a spermát a legszűziesebb csaj nyálában:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!