Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Láttatok már hajszálat mikrosz...

Láttatok már hajszálat mikroszkóp alatt?

Figyelt kérdés
Úgy értem élőben... milyen volt?
2010. jan. 7. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Láttam. Sötét. Mikroszkópban nem átlátszó. A hajhagymák viszont nagyok voltak és brutálok, tényleg hagymára hasonlítottak. A szál maga nem volt töredezett különben.

Egyébként függőlegesen felfelé terjeszkedő üreges sejtekből áll.

2010. jan. 7. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Láttam, bár csak egy kicsi, 400-szoros nagyítású volt nekünk itthon.

Sőt, nem perverzióból írom, de volt párom spermáját is megnéztük, irtó érdekes volt, ahogy a kis fickók mozogtak, aztán szép lassan leállt a mozgás :)

2010. jan. 7. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Holnap megnézem, és beszámolok róla. :) Van egy tök jó 1200x-os nagyítású digitális mikroszkópom.

2.: Mi is megnéztük már, és az tényleg tök jó. :D

2010. jan. 7. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Na ha ez ekkora divat, akkor megyek, és ráverem én is a mikroszkópra...
2010. jan. 8. 01:21
 5/7 anonim ***** válasza:
én növénytan órán néztem meg...irtó izgi volt...pont olyan mint a reklámban:)
2010. jan. 10. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerencsémre mindennap dolgozok mikroszkóppal(mikrobiológiát tanulok ) így nem csak hajszálat láttam már:) szinte már mindent megnéztem alatta.( spermát még nem:D)
2010. jan. 19. 00:49
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

én vagyok a 0:50es :D .. apropó hallottam 1 érdekes storyt h orvosin volt mikroszkópos vizsgálat, hogy a szájból vettek mintákat (kb 26-36 mikroorganizmus él ott)

és poénból a fiúk a legártalmatlanabb lánynak a mintájába beleverték.... és gondolhatjátok milyen érdekes volt mikor 30 an vizsgálják kivetítésen ráadásul a spermát a legszűziesebb csaj nyálában:D

2010. jan. 19. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!