Szerintetek mi lesz az emberiség végzete?
Figyelt kérdés
Drasztikus éghajlatváltozás? Kozmikus jelenség, vagy talán az ember maga?2014. jún. 29. 12:14
21/24 anonim válasza:
Elfogy a pénz,és nem tudnak az emberek ételt venni.
22/24 zotyesz89 válasza:
Az ember saját magát öli meg a bolygóval együtt
23/24 Tislerics Máté válasza:
a perm és a triász időszakok határán a tengeri családok 53%-át, a tengeri nemek 84%-át, a tengeri fajok 96%-át és a szárazföldi fajok mintegy 70%-át törölte ki a legnagyobb ismert kihalási hullám, a perm–triász kihalási esemény vagy P-Tr kihalási esemény mintegy 250 millió éve. A következő ilyen esemény a dinoszauruszok kihalása volt 65 millió éve. Ez persze jelentéktelenebb volt: a fajok kb. 50% pusztult ki.
Nem valószínű hogy az elkövetkezendő 100-150 millió évben ilyen esemény következik be. De ha mégis a rovarok és az ember tutira túl fogja élni. Elvégre mi vagyunk az egyik legintelligensebb faj a Planétán. Én bizakodó vagyok.
24/24 anonim válasza:
Én nem vagyok annyira bizakodó, Máté..
Szerintem magunk alatt vágjuk a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!