Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ma már miért nem használnak...

Ma már miért nem használnak antibiotikumot élelmiszer tartósítás céljából?

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 00:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert elősegíti a baktériumok antibiotikum-ellenállásának kifejlődését, tehát ellenállóbb törzsek kifejlődéséhez vezet a nem megfelelő alkalmazása. Az ilyen törzsek ellen nem használható antibiotikumos kezelés, tehát bizonyos embereken, akik még nem immunisak erre a törzsre nem tudunk kezelni.
2014. máj. 28. 00:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. máj. 28. 00:40
 3/3 Wadmalac ***** válasza:

Ez jól részletezi:

[link]

2014. máj. 28. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!