Miért szűnt meg a természetes szelekció?
Figyelt kérdés
Miért nem rostálódnak ki még gyerekkorban az olyan selejtek,mint én?Nem elég,hogy ronda és rusnya vagyok,de még életképtelen is.Nem értek semmihez,bamba vagyok,képtelen magamat ellátni,félek mindentől,nincs hobbim vagy céljaim,egyszóval én nem életre születtem.Közbe kellett volna szólnia a természetnek,meg is tette,5 éves koromban a halálból hoztak vissza az orvosok.Na ezt nem kellett volna megtenniük,felülírták az univerzum egyetemes törvényeit és itt maradt egy olyan,akinek nem kellett volna.Most már úgy érzem nekem kell visszafordítani ezt a folyamatot...ennek nincs semmi értelme.2014. máj. 27. 12:34
11/14 anonim válasza:
Wadmalac :D
Kérdező, ne siránkozz, a külsődön lehet változtatni, a belső dolgokhoz pedig akaraterő kell. Tudom, az önsajnáltatás mocsarában könnyebb hemperegni, de abból nem fogsz megélni és eltartani senki sem fog életed végéig.
12/14 Wadmalac válasza:
Kissé viccesen, de a depresszióra jó gyógyszer a seggberúgás. :)
Fel kell rázni téged ebből a tespedésből. Ha elég erős vagy, akkor kipofozod belőle saját magad.
Aki el tudja foglalni magát értelmes tevékenységgel, az képtelen a depresszióra.
Sürgősen kezdjél valami hobbiba, sportba.
13/14 anonim válasza:
Úgy tűnik, a kérdező annyira elanyátlanodott, hogy már reagálni sincs ereje. Ez is mutatja, mennyire nem hatásos a távgyógyítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!